lismiVO

El Consell Comarcal del Vallès Oriental i les entitats de la comarca que treballen per la inserció laboral de persones discapacitades, estan treballant conjuntament per tal de facilitar la seva inserció al mercat de treball. Aquest és el motiu de la creació d'aquesta pàgina web.

www.xarxalismivo.cat

Notícies

  • 31 d'octubre de 2017 Bases premi i distintius lismiVO 2017

    El Consell Comarcal obre convocatòria per la presentació de candidatures a la segona edició del Premi i els Distintius LISMIVO que tenen com a objectiu fer un reconeixement i valoració pública de la seva tasca social en la integració laboral de les persones amb discapacitat

  • 28 d'abril de 2017 Dara Pharma empresa socialment més responsable. El president del Consell Comarcal lliura el guardó a Dara Pharma

    L’empresa Maquinaria Industrial Dara SL ha estat la guanyadora de la Primera edició dels Premis LismiVO. Les empreses reconegudes amb el distintiu lismiVO 2016, a l’acte del dimecres 26 d’abril a Cardedeu, han estat: Dara Pharma; Hidrocolor; Decathlon España (centre de Mollet del Vallès); Montajes y Servicios Industriales Guicart; i Arkema Química.

  • 22 de gener de 2013 L'OCUPACIÓ A CATALUNYA 2010. CCOO

    L'Estudi de l'Ocupació a Catalunya 2010, editat per CCOO, recull els indicadors més important del mercat de treball a Catalunya, entre ells els de les persones amb discapacitat.

Darrera actualització: 12.01.2018 | 08:58