|
 

Atles del Vallès Oriental

L'Atles del Vallès Oriental que hem creat pretèn ser una eina viva on s'aniran afegint i actualitzant les dades de manera continuada quan aquestes estiguin disponibles.

Aquesta eina és un visor que permet consultar dades socioeconòmiques i territorials de la comarca representades a partir de mapes i alhora, es complementa amb informació qualitativa.

 

Geografia física

Aquest apartat està dedicat a aquelles dades més territorials. Per una banda es presenten mapes amb característiques bàsiques de la comarca i per l'altra, es fa referència a aquells elements naturals propis de la superfície terrestre, és a dir, l'estudi de les condicions de la natura o el paisatge natural.

 

Geografia Humana

La geografia humana estudia allò que té relació amb l’home i les seves activitats. Així en aquest punt podreu consultar dades comarcals i algunes per municipis de diferents indicadors socieoeconònimcs. Els hem distribuït en diferents subapartats:

 

Si teniu algun problema en la visualització dels mapes o necessiteu alguna informació en concret podeu contactar amb nosaltres al correu electrònic: observatori@vallesoriental.cat

 

Fotos: Manel Cuesta

Last update 11.01.2018 | 02:38