|
 

Una vintena de persones participen a la trobada empresarial sobre telecomunicacions als PAE del Vallès Oriental

Divendres, 25 d'abril de 2014 a les 14:04

Avui s'ha fet una trobada d'intercanvi empresarial per conèixer les mancances i les necessitats en les infraestructures de telecomunicacions als polígons d'activitat econòmica del Vallès Oriental. Al voltant de 20 empreses hi han participat, i també diversos representants de les administracions locals del territori.

En aquesta jornada, les empreses han pogut conèixer un primer avenç del resultat de l'estudi sobre telecomunicacions als polígons de la comarca que està desenvolupant la Unió de Polígons Industrials de Catalunya per encàrrec del Consell Comarcal i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Aquest estudi, que està en fase de finalització i es presentarà el mes de maig, està fent una diagnosi que ha de permetre, en primer lloc, un coneixement més detallat i profund de la situació de les telecomunicacions als polígons industrials de la comarca, i en segon lloc, elaborarà un pla d’actuació i millora de les infraestructures i els serveis que es presten.

En una primera fase s'ha efectuat més d'un miler d'enquestes a empreses dels 166 polígons industrials a la comarca, a les diferents empreses proveïdores de les infraestructures i serveis de telecomunicacions i també a agents públics i privats implicats en aquests serveis i infraestructures, com poden ser els ajuntaments dels municipis. En una segona fase, dels resultats extrets de la diagnosi, s’elaborarà un pla d’actuació i millora a la comarca. 

Aquesta jornada, organitzada pel Consell Comarcal en col·laboració amb l'Ajuntament de Parets i el Consell Industrial de Parets, ha servit per intercanviar entre les pròpies empreses situacions i problemàtiques comunes i, alhora, intentar buscar fòrmules de col·laboració per trobar solucions a les mancances que hi ha en aquest àmbit.

A la jornada, que han inaugurat el president del Consell Comarcal, José Orive, i l'alcalde de Parets del Vallès, Sergi Mingote, hi han participat el director de la UPIC, Francesc Ribera, la  directora de Desenvolupament de negoci de Xarxa Oberta de Catalunya, Natàlia Gómez, el  cap del Servei de Telecomunicacions de la Direcció General de Telecomunicacions, Carles Salvadó, i  Xavier Viladegut, conseller delegat de l’operador Adamo.

Last update 28.04.2014 | 15:28