Jornada d'aplicació de la llei 24/2015 de mesures urgents per garantir el dret d'accés als subministraments d'aigua potable, electricitat i gas

Dijous, 3 de desembre de 2015 de 10:00 a 12:00

JORNADA D’APLICACIÓ DE LA LLEI 24/2015 DE MESURES URGENTS PER GARANTIR EL DRET D’ACCÉS ALS SUBMINISTRAMENTS D’AIGUA POTABLE, ELECTRICITAT I GAS

La Generalitat de Catalunya, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, l’Aliança contra la Pobresa Energètica, l’Observatori DESC, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis organitzen la Jornada d’aplicació de la Llei 24/2015 a diferents dates i municipis de Catalunya.

La Llei 24/2015 de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica, va ser aprovada pel Parlament de Catalunya al mes de juliol i impulsada pel Grup promotor de la Iniciativa Legislativa Popular. Els elements essencials d’aquesta Llei abasten tres àmbits: mesures sobre l’endeutament hipotecari i per evitar desnonaments; garanties per a l’atorgament de les prestacions i els ajuts; i mesures per donar suport a persones en risc d’exclusió residencial que no poden pagar factures de subministrament de serveis bàsics.

La jornada es farà de manera descentralitzada en set seus diferents. La més propera a la nostra comarca, es farà el dijous 3 de desembre a Barcelona.

Per confirmar assistència cal enviar un correu electrònic a ad_comunicacio@gencat.cat amb les dades següents: nom i cognoms, organisme, correu electrònic i la data de la jornada a la qual teniu previst assistir.

Adreça:

BARCELONA Casa del Mar c/ Albareda núm. 1 08004 Barcelona

Darrera actualització: 20.11.2015 | 14:21