El Consell Comarcal participa en la concentració i acte de suport als treballadors i treballadores de Valeo

Divendres, 31 de juliol de 2015

El president del Consell Comarcal, David Ricart ha participat en la concentració i l'acte de suport als treballadors organitzat amb motiu de la decisió de tancament de la planta de Martorelles de la multinacional francesa Valeo.

A la concentració per expresar el rebuig a la mesura anunciada per la multinacional, l’alcalde de Martorelles, Marc Candela, ha llegit un manifest conjunt de suport als treballadors i treballadores de la planta de Valeo que es presentarà en forma de moció en els propers plens dels ajuntaments presents a l’acte. També han participant a l’acte de suport els alcaldes de Montmeló, Antoni Guil; Montornès del Vallès, José A. Montero i Parets del Valles, Sergi Mingote, a més d’altres rerpesentants d’ajuntaments, de la Generalitat de Catalunya, altres institucions i diferents partits polítics i organitzacions sindicals.

Davant de totes les persones concentrades i després de la lectura del manifest, el president del comitè d’empresa de Valeo, Manuel Zamora, ha agrait als representants polítics el seu suport i ha deixat clara la voluntat dels treballadors de continuar lluitant per evitar el tancament de la planta: “Si veuen que hi ha un front comú, no ho aconseguiran. Valeo no es tanca” ha declarat.

Darrera actualització: 31.07.2015 | 08:32