El Consell Comarcal del Vallès Oriental contracta 32 aturats majors de 45 anys per treballar a 23 municipis

Dimarts, 1 de desembre de 2015

El Consell Comarcal ha posat en marxa una nova edició del programa Treball i Formació, adreçat a persones aturades no perceptores de subsidi ni prestació per desocupació, prioritàriament majors de 45 anys. El programa combina experiència laboral amb formació, amb l’objectiu de facilitar la seva inserció laboral.

En aquesta nova edició s’han contractat 32 persones, que treballaran en 23 municipis del Vallès Oriental i al CCVR, fent tasques de Foment del civisme, Suport administratiu, Servei d’atenció domiciliaria i Manteniment d’espais verds i neteja forestal.


Els projectes es desenvoluparan als municipis d’Aiguafreda, Bigues i Riells, Cànoves i Samalús, Figaró – Montmany, La Roca del Vallès, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Montmeló, Montseny, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Martorelles, Santa Maria de Palautordera, Tagamanent, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba Sasserra i Vilanova del Vallès, que no podien optar directament al programa, mitjançant una assistència tècnica sol•licitada per l’ajuntament.


Les persones contractades, que han començat el 16 de novembre, excepte una d’elles i el coordinador del projecte que varen començar el dia 2 de novembre, treballaran durant sis mesos i entre 90 i 120 hores de formació, vinculada a un certificat de professionalitat. Concretament, la formació que rebran serà d’Activitats auxiliars de comerç, Operacions bàsiques de comunicació o Tècniques de recepció i comunicació, depenent de l’ocupació que desenvolupin.


En total es destinen més de 323.584,09 euros, gràcies a una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, i amb el co-finançament dels ajuntaments i el propi Consell Comarcal.

 

Darrera actualització: 9.12.2015 | 14:12