El Consell Comarcal contracta 28 beneficiaris de la Renda Mínima d'Inserció per treballar a 26 municipis de la comarca

Dimecres, 16 de desembre de 2015

Aquesta setmana ja han començat a treballar 28 persones contractades pel Consell Comarcal, dins del programa Treball i Formació destinat a beneficiaris de la Renda Mínima d’Inserció. Treballaran a 26 ajuntaments de la comarca, concretament a Canovelles, Figaró-Montmany, Aiguafreda, Cànoves i Samalús, La Llagosta, Llinars del Vallès, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Santa Eulàlia de Ronçana, Tagamanent, Sant Pere de Vilamajor, Vallgorguina, Vilanova del Vallès, Bigues i Riells, Cardedeu, La Garriga, Parets del Vallès, La Roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, L’Ametlla del Vallès i Lliçà d’Amunt.

Aquests treballadors tindran un contracte de 6 mesos a jornada completa i rebran 30 hores de formació transversal dintre de la seva jornada laboral, en concret competències digitals i competències lingüístiques. Les tasques que portaran a terme són de suport a la brigada, manteniment d’espais i equipaments, activitats auxiliars de producció i gestió d’esdeveniments, i inventari de béns públics.


En total es destinen més de 277.000 euros al programa, gràcies a una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, i amb el co-finançament dels ajuntaments i del Consell Comarcal.

Aquests treballadors s’afegeixen als 32 que es van incorporar a mitjans de novembre amb el programa Treball i formació per a persones en atur majors de 45 anys, amb la qual cosa ja són 60 persones contractades pel Consell Comarcal realitzant diferents projectes a 32 municipis de la comarca.

 

Darrera actualització: 16.12.2015 | 17:11