Prevenció d'incendis als instituts del Vallès Oriental

Dijous, 31 de març de 2016

La Federació d'ADF del Vallès Oriental, gràcies al suport econòmic del Consell Comarcal del Vallès Oriental, organitza una sèrie de xerrades sobre la prevenció dels incendis forestals en diferents instituts d'educació secundària de la comarca.

Aquest dijous, es realitza la primera de les deu xerrades sobre prevenció d'incendis que es faran durant els mesos d'abril i maig als alumnes de 1r de Batxillerat de diferents centres d'educació secundària de la comarca.

La Federació pot tirar endavant aquestes xerrades gràcies a l'ajut econòmic del Consell Comarcal del Vallès Oriental arrel del conveni de col·laboració relatiu a la prevenció activa i passiva dels incendis forestals signat per aquestes dues entitats durant l'any 2015 i renovat per aquest 2016.

Aquest any, la formació s'ha orientat cap al camp de la prevenció, i anirà destinada a la gent més jove. En aquest sentit, el que es busca és incidir sobre una part de la població que és usuària habitual del bosc durant els mesos d'estiu, que és quan el risc d'inici d'incendi forestal és més elevat.

Aquestes sessions comptaran també amb la participació de l'ADF del municipi, que explicarà de primera mà què cal fer per ser voluntari d'una ADF, i quines són les principals tasques que s'hi desenvolupen.


 

 

Darrera actualització: 31.03.2016 | 13:22