Més de 1700 joves visitaran la Fira Guia't del Vallès Oriental en aquesta setena edició de la mostra

Dimecres, 6 d’abril de 2016

El president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, David Ricart; l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral; el vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona, Martí Pujol; i el diputat d'Educació, Rafael Homet, acompanyats per Carmina Pinya i Salomó; directora dels Serveis Territorials al Maresme- Vallès Oriental; i Marta Vilalta, Directora General de Joventut, han inaugurat aquest matí la mostra.

A la inauguració, a la que també han assistit alcaldes de molts municipis de la comarca, Ricart ha volgut posar en valor el paper de la formació professional tant des del punt de vista del desenvolupament personal com en relació a les necessitats del món de l’empresa i laboral i “a més de ser element imprescindible com a via d’especialització professional de joves i de treballadors actius i/o desocupats ho és en la construcció del país i en l’impuls d’una econòmica més innovadora i competitiva”.

Des d'avui i fins divendres, l'espai Roca Umbert de Granollers torna a ser la seu de la Fira Guia't, concebuda per donar a conèixer als estudiants que estan a punt de finalitzar l'ESO tota l'oferta d'estudis postobligatoris del Vallès Oriental. L'edició d'enguany compta amb 30 expositors i s'espera que la visitin més de 1.700 estudiants de més de cinquanta centres educatius de la Comarcal.

Durant tres dies, la Fira Guia't ha programat xerrades, adreçades a alumnes i educadors, sobre emprenedoria, identificació i entrenament de les pròpies competències, estudis a l'estranger i una taula rodona de presentació d'experiències, amb joves que explicaran el seu itinerari personal i laboral. A més dels alumnes de darrer curs de secundària obligatòria, Guia't s'adreça a les persones interessades a orientar la seva formació i inserció laboral.

Guia't és una iniciativa de la Xarxa Transició Escola Treball del Vallès Oriental (Xarxa TET), de la qual formen part una vintena d'ens locals de la comarca i que té el suport de la Diputació de Barcelona. L'horari d'aquesta edició és: dimecres, de 9.30 a 14.30h; dijous, de 9 a 14.30h i de 16.30 a 19h; i divendres, de 9 a 13h.

Darrera actualització: 7.04.2016 | 09:06