Dissabte 16 d'abril vine a gaudir de la VII Fira lliga't a la terra i Mercat del Planter al Centre Cívic La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana

Dilluns, 11 d’abril de 2016

El proper dissabte 16 d’abril de 2016 es farà per 7è any consecutiu la Fira lliga’t a la terra i el Mercat del planter de Santa Eulàlia de Ronçana, al Centre Cívic La Fábrica.

Al llarg de tot el dia es podrà participar en diferents activitats, com tallers i xerrades, i comprar planters de varietats locals recuperades de tomàquets i altres productes del Vallès.

En aquesta 7ª edició a la Fira lliga’t a la terra i al Mercat del planter es podrà comprar varietats locals de tomàquets, d’ horta, de plantes aromàtiques i medicinals i d’arbustos.

Durant tot el dia hi hauran parades amb productes dels pagesos de la comarca i podreu comprar als nostres productors gran diversitat de productes com melmelades, embotits, formatges, llegums, conserves i pa.

Durant tot el dia a la fira també es podra gaudir de diferents activitats que hem organitzat per poder conèixer millor el món de la pagesia. Es podran realitzar visites a l’Hort de l’Espelt on l'Associació Llavors Orientals impartirà els tallers de:

Substrat i fertilitat. El sòl: la clau de l'èxit a l'hort, a càrrec de Jordi Puig, que es farà a les 11.00h
Agricultura familiar: Fes bombes de llavors, a càrrec de Bàrbara López i Núria Escrig, activitat familiar que es farà a les 16.30h.
A la Fira els més petits podran gaudir amb la contacontes, Teresa Gimenez que explicarà el conte "Pim i el misteri de la Cerdanya" y podran també fer un berenar tradicional amb pa i la xocolata del Vallès Oriental.

La fira ofereix també un dinar popular elaborat per l'Associació Gastronòmica CuinaVO amb amanida de l'hort amb mongetes genoll de Crist, paella d'arròs amb verdures de temporada, mató de Can Corder amb mel i fruits secs de Can Galderic i tot per només 8€.

Per clausurar la fira us convidem a la presentació del llibre "Secretos" de Gustave Duch amb música en directe i diàleg entre Agustí Coromines i l'Autor.

Com a novetat aquest any es fa venda de planter online a la web www.llavorsorientals.cat , podeu seleccionar i reserva les varietats que voleu comprar i passar a recollir-les per la fira.

 

Darrera actualització: 11.04.2016 | 14:07