TurismeVallès present a la fira B-Travel 2016

Dimarts, 19 d’abril de 2016

Els passats dies 15, 16 i 17 d’abril es va celebrar, al recinte de Montjuic la fira de turisme B-Travel. TurismeVallès va ser present dins l’estand de Catalunya i sota la marca Costa Barcelona promocionant els recursos, les propostes i les empreses turístiques del Vallès Oriental.

El públic de la fira, majoritàriament de la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana, va poder obtenir informació, al llarg de tot el cap de setmana, sobre les propostes d’activitats de turisme actiu i natura; turisme cultural; turisme familiar; rutes i esdeveniments, entre altres activitats que es poden portar a terme al Vallès Oriental.

Després de 24 anys, el Saló Internacional de Turisme de Catalunya s’ha transformat en la B-Travel, un nou format més enfocat a viure experiències i que s’estructura a partir de cinc grans eixos temàtics:
-B-Happy, amb propostes per als que volen compartir experiències de benestar en companyia (slow travel, escapades romàntiques, viatges en família i amb amics, destinacions de wellness).
-B-Special, on es pot trobar ofertes dirigides als visitants que persegueixen vivències úniques (local love, shopping o experiències de luxe).
-B-Culture, per als entusiastes de l’art, la història i la cultura (destinacions de turisme cultural, religiós, cinematogràfic, etc )
-B-Adventure, amb l’esport, la natura i l’aventura com a protagonistes (càmping, turisme rural, viatges amb mascotes, destinacions nàutiques, etc. )
-B-Delicious, per als interessats en l’eno-gastronomia.

 

Darrera actualització: 19.04.2016 | 10:28