Èxit de participació al Networking entre productors i restauradors a Tagamanent

Dimecres, 22 de juny de 2016

Més de 50 productors i cuiners van participar a la trobada organitzada pel Consell Comarcal dilluns 20 de juny a Tagamanent

A les 17:30 de la tarda, molt puntuals, van començar a arribar els cuiners i productors inscrits al primer networking entre productors i restaurants organitzat pel Consell Comarca del Vallès Oriental amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona. 25 productors i 25 cuiners representant a més de 20 restaurants de la comarca van participar en la sessió amb converses sobre els bons productors i les millors receptes.

En concret, al networking va participar productors de les varietats productes següents:

• Pollastre ecològic
• Carnisseria i cansaladeria amb una oferta de més de 22 varietats diferents de fuets
• Farines ecològiques
• Horta ecològica amb varietats tradicionals
• Tòfona catalana
• Castanyes del Montseny
• Herbes aromàtiques
• Cerveses artesanes
• Mongetes del ganxet, el carai i genoll de Crist
• Pans de moltes varietats
• Formatges i derivats
• Vedella Angus de Tagamanent
• Garapinyades de tots tipus de fruits secs
• Mel de Palou
• Foie i elaborats d'ànec
• Caviar de tòfona negre (esferificació de tòfona negre)

Durant dues hores els productors van presentar el seu producte a tots els restaurants i cuiners que van participar al Networking, van explicar les varietats que produeixen i quines eren les singularitats del seu producte local i de molta qualitat. Els restaurants i cuiners van poder fer en dues hores 25 entrevistes.

 

Darrera actualització: 22.06.2016 | 18:31