El Consell Comarcal edita un nou mapa turístic de la comarca

Dilluns, 5 de setembre de 2016

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha editat un nou mapa turístic de la comarca. Aquest s’ha dut a terme amb el treball conjunt de tots els municipis i ha sigut un esforç de síntesi, ja que la publicació inclou un recurs de cada un dels trenta - nou municipis del Vallès Oriental, un mapa i les dades de contacte de les oficines de turisme i dels centres d’informació.

El mapa turístic, juntament amb les altres publicacions turístiques que s’han editat a nivell comarcal, s’estan repartint pels ajuntaments, els allotjaments, les oficines de turisme i els punts d’informació de la comarca, així com en totes aquelles empreses del sector turístic que estiguin interessades en tenir el material per poder oferir als seus clients. Les publicacions també es podran trobar a l’Oficina de Turisme del Palau Robert de Barcelona.

Actualment el Vallès Oriental compta amb cinc publicacions turístiques comarcals, que es poden trobar en català, castellà, anglès i francès. Aquestes són: 50 propostes de turisme familiar; 50 propostes de turisme de actiu i natura; 50 propostes de turisme cultural; 50 propostes de turisme gastronòmic i el mapa turístic del Vallès Oriental.

Darrera actualització: 5.09.2016 | 13:02