El Consell Comarcal passa a ser soci de la Fundació Factor Humà

Dijous, 13 d’octubre de 2016

La Fundació Factor Humà és una fundació privada sense ànim de lucre integrada per entitats públiques i privades que té per objectiu millorar la gestió de les persones a les organitzacions.

El Ple del Consell Comarcal va aprovar la participació del Consell Comarcal en la Fundació Factor Humà donat que el Consell Comarcal treballa, des de l’any 2012, amb l’establiment d’un model integrat de recursos humans que ve comportant gestionar un canvi cultural intern posant el focus en les persones de la institució, com a eix fonamental per dur a terme qualsevol programa, acció o servei que el Consell desenvolupa.

La Fundació Factor Humà és una comunitat de coneixement amb una gran sensibilització i compromís en matèria de gestió de persones, que ofereix espais d'intercanvi i relació, que ajuden a construir organitzacions capaces de fer compatibles els interessos propis i els de les persones que les integren i que aposta per l'actualitat i la innovació des d'un enfocament pràctic. Així la Fundació s’ha convertit en lloc de referència per aportar valor en matèria de gestió de persones ajudant a construir una societat millor on predominin organitzacions més humanes.

El Consell Comarcal, que manté relacions institucionals amb les organitzacions que s’alineen amb la manera de fer dins dels àmbits que hi treballa, ha considerat oportú per desenvolupar la funció de recursos humans l’acompanyament d’organitzacions i institucions públiques i privades orientades al desenvolupament de les persones com un dels seus valors principals. Amb aquesta idea el Consell Comarcal forma part com a soci de la Fundació Factor Humà, després que el Ple de Consell Comarcal del mes de juliol aproves aquesta participació.

Ha estat aquests darrers dies quan, des de la Fundació, han donat la benvinguda al Consell Comarcal com a soci de la Fundació amb la publicació d’un article al web corporatiu presentant l’administració comarcal, les principals línies d’actuació, serveis que presta i destacant com des del Consell es situa els treballadors i les treballadores com el principal patrimoni de la Institució.

Podeu accedir a l’article publicat a través d'aquest enllaç.

 

Darrera actualització: 13.10.2016 | 10:52