Una delegació de GOA visita el Vallès Oriental

Dimarts, 22 de novembre de 2016

El passat dimarts dia 15 de novembre, una delegació del govern de Goa, Índia, va visitar el Vallès Oriental dins del marc d’un viatge de prospecció a Catalunya per conèixer bones pràctiques en turisme.

Els representants del Govern de Goa es van reunir amb el Gerent del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Ignasi Valls; el Regidor de Cultura, Comunicació i Innovació de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, Sergi Solé; i els tècnics de turisme de l’Ajuntament i el Consell Comarcal per tal de conèixer la manera de treballar el turisme, tant a nivell comarcal com municipal, i intercanviar inquietuds i bones pràctiques. Després de la reunió van visitar el centre de Santa Maria de Palautordera i la casa de turisme rural Can Pinell de Pagès (www.canpinell.com)

Goa és un dels estats més petits de l’Índia i un dels més diversos i multiculturals. Compta amb un ampli ventall d’atractius com el patrimoni, que reflecteix un passat colonial portuguès, l’exuberant natura i les seves espectaculars platges, passant per la gastronomia i les tradicions (http://goa-tourism.com/).

Darrera actualització: 13.12.2016 | 09:44