Sessió informativa sobre el Nou Decret del Lleure

Dimecres, 25 de gener de 2017

El passat mes de novembre va entrar en vigor el DECRET 267/2016, de 5 de juliol, de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys. La nova regulació substitueix l'anterior per tal d’adaptar les normes a les noves realitats i necessitats socials i per tant aquest nou Decret recull les millores operatives que s’han vist que calia i també s’han introduït mesures orientades a potenciar la simplificació i racionalització administrativa.

Des del Consell Comarcal del Vallès Oriental, i amb col·laboració amb la Direcció General de Joventut, es va organitzar una sessió formativa per difondre el contingut d’aquest nou decret entre tots els agents implicats. Aquesta sessió es va dur a terme el dimarts dia 24 de gener a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Vallès Oriental i va comptar amb la participació d’una quarantena de persones, provinents dels diversos àmbits implicats en l’educació i l’organització d’activitats adreçades a infants i joves, destacant especialment l’assistència de responsables d’entitats esportives i del Consell Esportiu del Vallès Oriental, membres d’entitats i associacions de lleure, AMPES i professionals i responsables polítics en l’àmbit de joventut.

Respecte al contingut del decret, cal destacar que s’ha enfortit l’objectiu del decret relatiu a regular i normativitzar les activitats de lleure per tal de garantir-ne la qualitat i la seguretat. És evident la importància d’aquest Decret, tenint en compte la llarga tradició i consolidació de les activitats educatives i del lleure en general a Catalunya, ja que són activitats amb un important caràcter pedagògic que han contribuït i contribueixen de forma notable al creixement integral d’infants i joves.

Darrera actualització: 25.01.2017 | 12:38