Projecte Enfein@'t

Dijous, 26 de gener de 2017

Aquest mes de gener s’ha fet la darrera edició del projecte Enfein@'t  a l’Oficina Jove del Vallès Oriental (Granollers), projecte que s’adreça a joves de diverses nacionalitats amb pocs coneixements i habilitats en l’ús de les tecnologies de la comunicació i la informació. És un projecte que s’ha anat duent a terme a la comarca des de l’any 2010 i del qual ja s’han anat més de 15 edicions, repartides pels diferents municipis de la comarca.

Així, amb l'Enfein@'t  s’ofereix als joves formació específica en l’àmbit de les TIC amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat i les seves habilitats per buscar feina, aprendre i conèixer recursos que els ajudin a formar-se, etc. La finalitat del projecte és que els joves interioritzin la utilitat d’aquestes eines en el procés de recerca de feina tot treballant transversalment aspectes com la interculturalitat, la solidaritat entre joves i el companyerisme.

La recerca dels joves s’ha fet a través de les tècniques del Servei Laboral de l’Oficina Jove del Vallès Oriental i els serveis municipals del municipi (serveis socials, tècniques del programa de garantia juvenil) la qual cosa ha propiciat el treball transversal i la col·laboració entre serveis. Els participants són joves d'entre 16 i 30 anys que manifesten dificultats a l’hora de cercar feina amb un baix nivell formatiu.

Darrera actualització: 26.01.2017 | 18:32