El Consell Comarcal contracta 71 persones per treballar a 32 municipis de la comarca

Dijous, 23 de febrer de 2017 a les 08:54

En total es destinen més de 985.845 euros al programa, gràcies a una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, amb el co-finançament dels ajuntaments i del Consell Comarcal.

Ja han començat a treballar les 71 persones contractades pel Consell Comarcal, en el marc del programa Treball i Formació adreçat, d’una banda, a persones més grans de 45 anys no perceptores de prestacions o subsidi per desocupació i, d’altra a persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció que estan treballant a 32 ajuntaments de la comarca, concretament als d’Aiguafreda, Bigues i Riells, Caldes, Campins, Canovelles, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Figaró-Montmany, La Garriga, La Llagosta, La Roca, del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Antoni Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve Palautordera, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere Vilamajor, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria Martorelles, Santa Maria Palautordera, Tagamanent, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba, i Vilanova del Vallès.

Aquestes persones treballaran a jornada completa i rebran un sou de 1.000 euros mensuals per dur a terme actuacions de caràcter públic i interès social. Dels 71 contractes, 63 són d’una durada de 6 mesos i 8 de 12 mesos. Alhora les persones contractades rebran entre 90 a 120 hores de formació dins de la seva jornada laboral en els cas del col·lectiu de persones més grans de 45 anys i 30 hores de formació en el cas de les persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció amb la finalitat de millorar la seva capacitació per retornar al mercat laboral.

Les tasques que duran a terme estan incloses dins els projectes “Acondicionament d’espais verds”, “Cura i acondicionament dels espais i equipaments públics”, “Conscienciació vers la recollida selectiva i la bona convivència ciutadana” i “Millora en l’atenció del servei al ciutadà”. El projecte compta amb dues persones per dur a terme les tasques de coordinació i seguiment dels treballadors.

En total es destinen més de 985.845 euros al programa, gràcies a una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, amb el co-finançament dels ajuntaments i del Consell Comarcal.

Darrera actualització: 23.02.2017 | 09:05