8 de març Dia Internacional de les Dones. "Compromís per l'equitat de gènere "

Dimecres, 8 de març de 2017

Avui, dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, volem donar veu i reforçar un cop més a les dones, en el seu paper capdavanter en la nostra societat, en tots els àmbits econòmic, laboral, familiar, social i cultural.

Amb les campanyes que enguany han dut a terme la Generalitat de Catalunya “Corregim la Desigualtat” i la Diputació de Barcelona, “Iguals vol dir iguals” es vol posar l’accent a la necessitat i importància del treballar per a la igualtat efectiva i real entre homes i dones. Sabem que per transformar la realitat cal el treball i l’esforç de tots i totes en el nostre dia a dia, igualant el tracte, el llenguatge, el reconeixement social i també el reconeixement econòmic del paper de les dones i homes, amb igualtat.


És per això que un cop més, el Consell Comarcal del Vallès Oriental volem manifestar el nostre suport a totes les iniciatives i accions que es duen a terme des del món local, en commemoració a aquesta diada. Difonent i compartint podem prendre més força.

 

Des de l'Observatori- Centre d'Estudis del Vallès Oriental hem editat una infografia amb dades generals del mercat de treball a Catalunya i a la comarca. Per visualitzar-la cliqueu aquí

Darrera actualització: 8.03.2017 | 12:51