El Consell Comarcal s'uneix a la iniciativa europea de licitació electrònica

Dilluns, 13 de març de 2017

El Consell Comarcal del Vallès Oriental s’ha unit a la iniciativa europea que facilita a les empreses la possibilitat de licitar de forma electrònica. D’aquesta manera, us comuniquem que aquesta institució pública gestiona els seus contractes menors de forma electrònica a través de la plataforma electrònica de VORTAL on podreu enviar tota la documentació de forma segura i totalment electrònica, duent a terme les transaccions més ràpides, transparents, simples i eficaces.

Per a poder presentar les vostres ofertes als expedients publicats pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, la vostra empresa ha d’estar registrada en la plataforma electrònica de contractació de VORTAL. El procés d’alta és senzill i totalment gratuït.

Per a registrar-vos en la plataforma heu de dirigir-vos a la pàgina web de VORTAL. En aquesta notícia s’adjunta un manual amb les instruccions necessàries per a què procediu al registre en la plataforma.

Si necessiteu qualsevol aclariment sobre el procés de registre poseu-vos en contacte amb el Servei d’Atenció al Client de VORTAL:

• Per correu electrònic a l’adreça info@vortal.es;
• Por telèfon trucant 902 02 02 90 en horari de 9h a 19h de dilluns a divendres els dies laborables.

- Enllaç a la pàgina d’accés a la plataforma del Consell Comarcal

- Enllaç al manual de registre i presentació d’ofertes

- Enllaç al vídeo demostratiu

 

Darrera actualització: 13.03.2017 | 09:52