Fira Guia't 2017

Dimecres, 29 de març de 2017

El proper 4 d’abril a les 9,15 hores a la Nau Dents de Serra de Roca Umbert - Fàbrica de les Arts de Granollers tindrà lloc la inauguració d’una nova edició de la Fira Guia’t. Aquesta fira neix com a iniciativa de la Xarxa Transició Educació Treball (Xarxa TET) que organitza el Consell Comarcal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers i el suport de la Diputació de Barcelona.

La xarxa TET està formada pels ajuntaments de Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Canovelles, Cardedeu, Granollers, La Garriga, La Roca del Vallès, La Llagosta, Les Franqueses del Vallès, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Montseny, Parets del Vallès, Sant Feliu de Codines, Santa Eulàlia de Ronçana i Santa Maria de Palautordera; les entitats supramunicipals Mancomunitat de la Vall del Tenes i el Consell Comarcal del Vallès Oriental i els agents socials del Vallès Oriental, Comissions Obreres - CCOO - i la Unió General de Treballadors - UGT.

Enguany, la Fira Guia’t arriba a la seva vuitena edició, i en ella s’hi mostrarà tot el ventall d’ensenyaments postobligatoris professionalitzadors que s'ofereixen a la comarca del Vallès Oriental i altres comarques veïnes. Així, durant tres dies, del 4 al 6 d’abril, els visitants podran participar a conferències, tallers i taules rodones, a més de visitar el recinte i els estants i veure les demostracions dels expositors.

La Fira s’adreça especialment als estudiants de 4t d’ESO, i vol servir per motivar especialment als joves que no tenen clar quin itinerari formatiu seguir un cop superada l’ESO i també vol ser un punt de suport i orientació per adults, famílies i professionals implicats en el procés formatiu dels joves de la comarca.

Darrera actualització: 29.03.2017 | 11:35