|
 

Reunió de coordinació entre Mossos d'Esquadra, Alcaldes i Regidors de Governació

Dijous, 6 d'abril de 2017 a les 14:56

El dimecres 5 d’abril a les 17 hores a la seu de la Policia Local de Granollers, els responsables de la RPMN de Mossos d’Esquadra es van trobar amb alcaldes i regidors de governació dels ajuntaments de la comarca.

La reunió, plantejada com un espai de coneixement, coordinació i treball conjunt entre institucions va servir per parlar d’aspectes com la seguretat ciutadana, els robatoris en domicilies, la instal·lació de càmeres de videovigilància a la via pública i altres qüestions.

A la trobada, a la que van assistir alcaldes i regidors de governació de 28 ajuntaments del Vallès Oriental, el comissari cap de la RPMN Joan Figuera acompanyat de l’Intendent sostcap de la RPMN, Xavier Creus i els màxims responsables del cos de Mossos d’Esquadra a la comarca van facilitar informació detallada de de les situacions delictives que s’han donat a cada municipi, i les actuacions i investigacions que des del cos de Mossos d’Esquadra s’han dut a terme. També es va tractar sobre els canals de coordinació existents amb cada municipi, i com aprofundir en el model establert per garantir rapidesa en la canalització de les informacions que poden ajudar a prevenir situacions o actuar quan ja s’han donat fets delictius.

Per l’interès dels temes tractats i també d’altres que, tot i ser igualment prioritaris, no van poder ser abordats per falta de temps, es va acordar l’organització de properes sessions monogràfiques d’aspectes com poden ser les usurpacions de domicilis.

Last update 07.04.2017 | 08:41