Reunió de coordinació entre Mossos d'Esquadra, Alcaldes i Regidors de Governació

Dijous, 6 d’abril de 2017

El dimecres 5 d’abril a les 17 hores a la seu de la Policia Local de Granollers, els responsables de la RPMN de Mossos d’Esquadra es van trobar amb alcaldes i regidors de governació dels ajuntaments de la comarca.

La reunió, plantejada com un espai de coneixement, coordinació i treball conjunt entre institucions va servir per parlar d’aspectes com la seguretat ciutadana, els robatoris en domicilies, la instal·lació de càmeres de videovigilància a la via pública i altres qüestions.

A la trobada, a la que van assistir alcaldes i regidors de governació de 28 ajuntaments del Vallès Oriental, el comissari cap de la RPMN Joan Figuera acompanyat de l’Intendent sostcap de la RPMN, Xavier Creus i els màxims responsables del cos de Mossos d’Esquadra a la comarca van facilitar informació detallada de de les situacions delictives que s’han donat a cada municipi, i les actuacions i investigacions que des del cos de Mossos d’Esquadra s’han dut a terme. També es va tractar sobre els canals de coordinació existents amb cada municipi, i com aprofundir en el model establert per garantir rapidesa en la canalització de les informacions que poden ajudar a prevenir situacions o actuar quan ja s’han donat fets delictius.

Per l’interès dels temes tractats i també d’altres que, tot i ser igualment prioritaris, no van poder ser abordats per falta de temps, es va acordar l’organització de properes sessions monogràfiques d’aspectes com poden ser les usurpacions de domicilis.

Darrera actualització: 7.04.2017 | 08:41