TurismeVallès present en el Mercat d'Escapades 2017

Divendres, 2 de juny de 2017

Enguany TurismeVallès ha estat present dins la zona temàtica d’Actiu i Natura del Mercat d’Escapades.

Durant els tres dies que ha durat l’acció, TurismeVallès ha promocionat tota l’oferta turística del Vallès Oriental. Enguany les empreses que han participat directament al Mercat d’Escapades han estat: Aira Natura (www.airanatura.com); Apren Serveis Ambientals (https://aprenserveisambientals.wordpress.com); BTT Discovery (www.bttdiscovery.com) i Hotel Granollers (www.hotelgranollers.com).

Mercat d’Escapades és una acció de promoció organitzada per l’Agència Catalana de Turisme. Aquest any ha arribat a la seva tercera edició amb èxit d’acollida i propostes noves per dinamitzar l’espai expositiu. Durant divendres, dissabte i diumenge els ciutadans i els visitants que passejaven pel Passeig Lluís Companys de Barcelona han trobat diferents ofertes d’escapades turístiques per tot Catalunya.

Les diferents parades han estat organitzades en quatre blocs temàtics, on es podia trobar rutes, activitats, allotjaments, restauració i viatges. Els quatre blocs han estat:

Actiu i Natura
Arts i Cultura
Vacances en família
Gastronomia i Enoturisme

També va comptar amb una Àrea Gastronòmic on els visitants van poder tastar tot tipus de propostes i degustacions. El col·lectiu Cuina VO (www.cuinavo.cat) va ser present fent tast de diferents plats cuinats amb producte de proximitat.

Darrera actualització: 2.06.2017 | 13:57