32 empreses del Vallès Oriental s'han adherit al projecte del compromís per a la sostenibilitat en destinacions biosphere 2017

Dimecres, 14 de juny de 2017

Coincidint amb l’any internacional de la sostenibilitat, aquest projecte de suport al sector turístic i del què el Consell Comarcal n’és l’ens gestor, ha arrencat amb 32 empreses i entitats del Vallès Oriental disposades a treballar en la millora d’aspectes com el creixement econòmic i sostenible, la inclusió social i l’ocupació, l’ús eficient dels recursos i la protecció ambiental, els valors culturals, la diversitat i el patrimoni, la seguretat del client i la satisfacció i fidelització. Durant aquest mes les empreses i entitats han rebut les sessions de formació que preveu el projecte.

El projecte està impulsat per la Cambra de Comerç i la Diputació de Barcelona que han elaborat una metodologia pròpia basada en la formació, els tallers de destinació i l’assessorament personalitzat, la verificació de compliment i sobretot, el pla de millora.
L’objectiu del procés d’adhesió al compromís per a la sostenibilitat en destinacions BIOSPHERE és incorporar aquest teixit empresarial que podrà anar creixent cada any, sota el paraigües de la destinació Costa de Barcelona que abans de l’estiu haurà aconseguit la certificació Biosphere.
Amb relació al projecte SICTED que s’havia treballat a tota la província durant els anys anteriors, aquesta distinció incorpora nous criteris per a la sostenibilitat, el desenvolupament local i cultural, sense perdre els aspectes més importants de la qualitat turística.

Darrera actualització: 14.06.2017 | 14:23