S'obre el període d'inscripció a les 6es Jornades Gastronòmiques dels tomàquets del Vallès

Dijous, 22 de juny de 2017

S’obre el període d’inscripció a les 6es Jornades Gastronòmiques dels tomàquets del Vallès que es faran del 15 de juliol al 17 de setembre de 2017

El Consell Comarcal del Vallès Oriental amb el suport de la Diputació de Barcelona Xarxa Productes de la Terra i amb la col·laboració de l’Associació Gastronòmica CuinaVO, el Convívium Slow Food del Vallès Oriental, el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental i l’Associació Llavors Orientals, organitza les  “VI Jornades Gastronòmiques dels tomàquets del Vallès”.

L’objectiu de les jornades és donar a conèixer els tomàquets de varietats locals del Vallès mitjançant menús gastronòmics singulars així com també amb la finalitat de posar en contactes a productors locals amb la restauració de qualitat de la comarca i de les comarques circumveïnes i que aquests puguin posar a taula, durant tot l’estiu, les varietats tradicionals de tomàquets del Vallès, uns tomàquets que es caracteritzen per tenir gust i sabor .

L’adhesió

Poden adherir-se a la campanya les persones físiques i jurídiques, que realitzin activitats de restauració col·lectiva i que manifestin la seva voluntat de participació mitjançant:

  • Presentació de la sol·licitud d’adhesió que trobaran a la pàgina web cat
  • És indispensable presentar la sol·licitud abans del 11 de juliol de 2017.
  • La sol·licitud es pot presentar per correu postal o per correu electrònica productesterra@vallesoriental.cat.

Un cop el restaurant hagi presentat la inscripció a les Jornades, el Consell Comarcal enviarà a cada restaurant una fitxa on s’haurà d’indicar quins seran els plats que tindran a la seva carta o menú durant les Jornades Gastronòmiques dels tomàquets del Vallès.

 

Les varietats que s’inclouen a la promoció són:

  1. Rosa Ple de l’Etern de LLinars del Vallès
  2. Pometa de La Garriga
  3. Pometa de Santa Eulàlia de Ronçana
  4. Pometa Lluís Vila de l’Ametlla del Vallès
  5. Montserrat de Caldes de Montbui
  6. Cor de Bou de Vacarisses
  7. Palosanto de Llinars del Vallès
  8. Pare Benet de Bedorc
  9. Tardà de Riells del Fai
  10. Rosa de penjar de Llinars del Vallès
  11. Tomàquet de penjar ramallet de Llinars del Vallès
  12. Tomàquet de penjar de La Vall del Tenes
  13. Tomàquet de penjar de Can Mataporcs

El Consell Comarcal del Vallès Oriental farà difusió a diferents mitjans amb la finalitat de donar a conèixer al consumidor quins són els restaurants que s’han adherit a la VI Jornades Gastronòmiques dels tomàquets de varietats locals del Vallès i farà entrega a cada restaurant de:

  • Un cartell en PVC, tamany A3 amb les diferents varietats de tomàquets.
  • Posters tamany A4 per donar als clients
  • Llibrets de “Varietats antigues de tomàquets del Vallès” amb informació de l’origen i del resultat obtinguy als tastos realitzats a la 1ª Fira del Tomàquet de varietats locals del Vallès
  • Full informatiu amb quines són les propietats organolèptiques de les varietats
  • Millors propostes per cuinar amb cadascuna de les varietats.
  • Llistat amb els productors que cultiven aquestes varietats de tomàquets


Més informació:

Consell Comarcal del Vallès Oriental

Àrea de Desenvolupament Local

Carrer Miquel Ricomà 46,

08401 – Granollers


Persona de contacte:

Carme Garrido López

productesterra@vallesoriental.cat;

Tel. 938 600 702

 

Documents adjunts

Bases 6a Jornades gastronòmiques dels Tomàquets 2017 +

Sol·licitud inscripció Jornades Gastronòmiques Tomàquets 2017

Darrera actualització: 22.06.2017 | 15:22