El Consell Comarcal organitza dues sessions de debats sobre habitatge

Dissabte, 21 d’octubre de 2017

La iniciativa vol donar continuïtat a la tasca que fa el Consell en aquesta matèria des de fa més de 10 anys

Els propers dies 9 i 23 de novembre el Consell Comarcal del Vallès Oriental organitza dues jornades gratuïtes de debats sobre habitatge amb l'objectiu de proporcionar un marc per a la reflexió conjunta sobre aquesta matèria de la mà d'experts de diversos àmbits. Així, es vol analitzar la situació actual i promoure les polítiques actives donant als responsables del territori totes les eines possibles.

Aquesta iniciativa dóna continuïtat a la feina que el Consell Comarcal porta fent en matèria d'habitatge des de fa més de 10 anys i vol donar alhora resposta a la a necessitat creixent de desenvolupar programes socials d'habitatge, de treballar en els àmbits del marc normatiu d’habitatge i la pobresa energètica de proporcionar eines que ajudin en la presa de decisions als responsables polítics i agents implicats.

D'aquesta manera, la primera sessió de debats se celebrarà el 9 de novembre a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Montmeló i, sota el títol «Realitat i reptes», presentarà una visió acadèmica de l'àmbit de l'habitatge de la mà d'experts com catedràtics universitaris, professionals de l’àmbit jurídic i representants de la PAH. La segona sessió es farà el dia 23 de novembre a la Masia de Can Ribas a Les Franqueses del Vallès i, sota el títol «Eines i estratègies», té com a objectiu oferir als assistents una visió més pràctica. Així, representants de la Diputació de Barcelona, de les entitats financeres o de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya parlaran de les seves experiències.

Els debats estan adreçats principalment a tècnics i responsables municipals. Podeu fer la vostra inscripció gratuïta a través d'aquest d'aquest formulari.

Darrera actualització: 30.10.2017 | 15:14