S'inicia el treball de camp del cens d'empreses, naus i solars en els Polígons d'Activitat Econòmica del Vallès Oriental

Dijous, 2 de novembre de 2017

Durant el mes d’octubre s’ha començat el treball de camp del projecte de Diagnosi i mapeig de les activitats econòmiques i identificació de naus i solars disponibles presents als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de la comarca.

El projecte té com a objectiu elaborar un cens d’empreses i identificar la disponibilitat de naus i solars amb la voluntat de fer un diagnòstic del teixit productiu present als municipis i alhora, poder conèixer les seves necessitats per tal d’apropar-nos a la realitat del territori.

Aquesta iniciativa s’inicia a petició de la taula de concertació territorial: Vallès Oriental Avança (TVOA), i està coordinada pel grup de treball de PAE constituït pel Consell Comarcal, els sindicats UGT i CCOO, les patronals PIMEC i UEI i diversos ajuntaments de la comarca, amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona.

En aquest sentit, es considera aquest projecte una gran oportunitat per ajudar a iniciar el treball en la identificació de sinergies entre els municipis i les empreses, així com en les possibilitats de desenvolupar accions concretes en els PAE comarcals.

Des del Consell Comarcal s’aposta per la col·laboració directa amb tots els municipis amb l’objectiu d’establir relacions que afavoreixin la millora de l’ocupació, l’establiment d’empreses i l’impuls dels PAE localitzats al territori.

Darrera actualització: 2.11.2017 | 11:18