L'Institut Lauro de Les Franqueses acull el segon Plenari de Taula El Vallès Oriental Avança i la presentació de l'Estudi sobre la Fp al Vallès Oriental

Dilluns, 27 de novembre de 2017

Dimecres 29 de novembre a les 16,30 s’ha convocat l’Institut Lauro de Les Franqueses del Vallès (carrer Asturies núm. 3) Plenari de la Taula El Vallès Oriental Avança i, en acabar, a les 18 hores es farà la presentació de l’Estudi sobre l’estat de la Formació Professional al Vallès Oriental elaborat per l’Observatori Centre d’Estudis Vallès Oriental.

Plenari Taula El Vallès Oriental Avança

Al Plenari, segon que es celebra des de la constitució de la Taula Vallès Avança, es donarà compte del nomenament del Sr. Marc Candela, conseller comarcal de Promoció Econòmica com a representant d’Esquerra Republicana de Catalunya a la Taula Vallès Avança, es repassarà les entitats i administracions adherides i es farà una presentació dels projectes i les actuacions en que treballa la Taula com la Reflexió estratègica i la diagnosi i mapeig de les activitats econòmiques i identificació de naus i solars disponibles presents als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de la comarca.

Tot i que el plenari es farà a porta tancada, es farà atenció als mitjans de comunicació en acabar la sessió, al voltant de les 17:45 hores.

Presentació de l’estudi sobre la FP al Vallès Oriental

Un d’aquest treballs impulsat des de la Taula és precisament l’Estudi sobre la situació de la Formació Professional a la comarca elaborat per l’Observatori Centre d’Estudis Vallès Oriental i que es presentarà en acabar el Plenari, a les 18 hores, en un acte públic al mateix Institut Lauro.

L’Objectiu principal de l’estudi és conèixer la realitat comarcal dels estudis de formació professional inicial, així com conèixer el perfil de l’alumnat, la relació entre l’oferta i la demanda, la mobilitat de l’alumnat resident i la inserció laboral d’aquests ensenyaments professionals.

La presentació de l’Estudi sobre l’Estat de la FP al Vallès Oriental es farà en un acte públic a l’Institut Lauro que començarà a les 18 hores

 

Darrera actualització: 27.11.2017 | 19:55