El sector turístic del Vallès Oriental aprova el Pla d'Accions 2018 de Turisme

Dijous, 21 de desembre de 2017 a les 10:34

Durant aquest final de desembre s’han celebrat el Plenari Tècnic Privat i el Plenari Polític de Turisme.Els assistents al Plenari Polític van aprovar el Pla d’Acció 2018.

El passat dia 12 de desembre es va dur a terme el darrer Plenari tècnic Privat d’enguany, en el que van assistir prop d’una vintena de representants del sector turístic públic i privat del Vallès Oriental. El Plenari es va celebrar al Teatre Auditori de Llinars del Vallès. Durant la jornada es va treballar les diferents propostes pel Pla d’Accions 2018 i les accions realitzades al llarg del 2017.

El dimarts dia 19 de desembre, el conseller de Turisme, Isidre Pineda, va presidir el segon i darrer Plenari Polític del 2018, que es va celebrar a l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera i que va comptar amb l’assistència de prop de 10 representants dels municipis de la comarca.

A la sessió es va parlar sobre els objectius estratègics i els objectius anuals del Pla d’Acció 2018 que són: dinamitzar grups de treball temàtics de turisme amb la participació de polítics i privats, augmentar el nombre d’adhesions d’establiments i entitats al Compromís per a la sostenibilitat Biosphere, crear nous productes turístics culturals coincidint amb l’any internacional del Turisme cultural 2018, crear nous productes turístics relacionats amb el turisme de compres, crear nous productes turístics relacionats amb el turisme gastronòmic i els productes de proximitat, desenvolupar eines de formació en matèria de turisme, millorar i consolidar la xarxa d’atenció al turista i visitant, millorar l’estructura i els continguts de la plataforma de turismevalles.com, promoure el producte turístic generat a través del web: www.turismevalles.com, fer campanyes de comunicació que ens permetin donar a conèixer la destinació turística del Vallès Oriental i coordinar i promoure accions de millora pel coneixement sobre l’activitat turística comarcal com a eina de presa de decisions.

També es van explicar les diferents accions que es proposen dur a terme dins dels quatre grans àmbits de treball: la creació de producte turístic i la millora de la qualitat en destinació; la comunicació i promoció del Vallès Oriental; la relacions amb les diferents administracions públiques i els agents privats del territori; i la proposta de projecte singular 2018. Els assistents al Plenari Polític van aprovar el Pla d’Acció 2018.

Darrera actualització: 21.12.2017 | 11:34