|
 

Noticies

Filtrar resultats

 • 21 de març de 2017 Xerrada Informativa sobre com actuar per reclamar l'import de les clàusules terra.

  Dimecres 28 de març a les 18:30 hores, el Consell Comarcal acull una xerrada informativa sobre el procediment per recuperar l’import cobrat per les entitats bancàries quan van aplicar les clàusules terra de les hipoteques.

 • 13 de març de 2017 El Consell Comarcal s'uneix a la iniciativa europea de licitació electrònica

  El Consell Comarcal del Vallès Oriental s’ha unit a la iniciativa europea que facilita a les empreses la possibilitat de licitar de forma electrònica. D’aquesta manera, us comuniquem que aquesta institució pública gestiona els seus contractes menors de forma electrònica a través de la plataforma electrònica de VORTAL on podreu enviar tota la documentació de forma segura i totalment electrònica, duent a terme les transaccions més ràpides, transparents, simples i eficaces.

 • 9 de març de 2017 Convocatòria per a l'atorgament de subvencions a les empreses per a la contractació laboral de persones participants en el projecte "Promoure l'Ocupació a la Indústria Local al Vallès Oriental"

  L’objecte és afavorir la contractació dels participants del projecte en el sector de la indústria metal·lúrgica, amb els seus subsectors-incloent automoció-, i les indústries auxiliars i de transport i emmagatzematge vinculades.

 • 9 de març de 2017 Avanç dades Estructura productiva 4T 2016 El Vallès Oriental tanca 2016 amb 6.030 llocs de treball més respecte a l'any anterior

  Durant el quart trimestre d’enguany la comarca ha incrementat els llocs de treball en un 4,6% interanual. Els assalariats han crescut en 5.883 (+5,8%) i els autònoms ho han fet en 147 (+0,5%). En total, els llocs de Treball localitzats a la comarca són 136.294, amb 106.667 assalariats i 29.627 autònoms.

 • 9 de març de 2017 Xerrada Clàusules terra Xerrada clàusules terra

  Preguntes i respostes sobre les clàusules terra

 • 8 de març de 2017 Dia de la Dona Treballadora 8 de març Dia Internacional de les Dones. "Compromís per l'equitat de gènere "

  Avui, dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, volem donar veu i reforçar un cop més a les dones, en el seu paper capdavanter en la nostra societat, en tots els àmbits econòmic, laboral, familiar, social i cultural.

 • 6 de març de 2017 Evolució atur i prestacions Desembre El 45% dels aturats no percep cap tipus de prestació per desocupació

  El percentatge de persones desocupades que no perceben cap tipus de prestació econòmica ha disminuït respecte el 2015. El passat mes de desembre, al Vallès Oriental el 45% de les persones en situació d’atur no rebien cap tipus de prestació, el que significava un decreixement d’1,7 punts percentuals respecte al percentatge d’aturats no perceptors durant el mateix període de l’any anterior.

 • 3 de març de 2017 Plenari Polític TurismeVallès El sector turístic del Vallès Oriental aprova el Pla d'Acció 2017 de Turisme

  Durant aquest final de febrer s’han celebrat el Plenari Tècnic Privat i el Plenari Polític de Turisme.

  El passat dijous dia 23 de febrer es dur a terme el primer Plenari Tècnic Privat d’enguany, en el que van assistir prop d’una vintena de representants del sector turístic públic i privat del Vallès Oriental. El Plenari es va celebrar al Jaciment arqueològic de Mons Observans de Montmeló i Montornès del Vallès. El regidor de promoció econòmica de Montmeló, Albert Monserrat, va donar la benvinguda als assistents. Durant la jornada es va treballar les diferents propostes pel Pla d’Acció 2017.

 • 2 de març de 2017 Una trentena d'associacions de comerç es formen en turisme Una trentena d'associacions de comerç es formen en turisme

  El passat dimecres dia 22 de febrer es va dur a terme a la seu de PIMEComerç Vallès Oriental un curs de formació sobre producte turístic adreçat a les associacions de comerciants de la comarca. El President de PIMEComerç Vallès Oriental, Carles Gironès, va donar la benvinguda als assistents i el Conseller de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Isidre Pineda, va explicar l'estat actual del projecte i els passos a seguir.

 • 2 de març de 2017 Evolució atur febrer 2016 L'atur registrat al Vallès Oriental disminueix en 3.301 persones respecte el febrer de 2016

  Durant el passat mes de febrer, el Vallès Oriental va registrar un total de 25.283 persones apuntades a les Oficines de Treball, 71 persones menys respecte el mes anterior. El decreixement intermensual és moderat amb un 0,28%. La taxa d’atur registrada (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa en el 13,49%.

 • 2 de març de 2017 Consell alcaldes El Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Oriental acorda impulsar el debat sobre les oportunitats de desenvolupar polítiques conjuntes al territori del Vallès Oriental i Occidental

  La sessió, a la qual van assistir 35 alcaldes i alcaldesses de la comarca a més del president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, va tenir lloc a Montmeló i, a la mateixa, es va presentar el Servei Comarcal d’Habitatge, es va informar de l’inici dels treballs de l’estudi per la millora del transport al Vallès Oriental i al Vallès Occidental, i es va presentar l’estudi “Les oportunitats de desenvolupar polítiques conjuntes al territori dels Vallesos”.

 • 23 de febrer de 2017 Dimecres 1 de març, Consell d'alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental a Montmeló

  El dimecres 1 de març, a les 11 hores, s’ha convocat Consell d’Alcaldes del Vallès Oriental , a la Sala Polivalent La Torreta de Montmeló.

 • 23 de febrer de 2017 Celler Can Roda - fam trip La Roca Village TurismeVallès i La Roca Village treballen conjuntament en la promoció del Vallès Oriental

  El passat dimecres dia 15 de febrer es va dur a terme un fam trip exclusiu pels informadors de l’Oficina de Turisme de La Roca Village. 

 • 23 de febrer de 2017 Logos contractació El Consell Comarcal contracta 71 persones per treballar a 32 municipis de la comarca

  En total es destinen més de 985.845 euros al programa, gràcies a una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, amb el co-finançament dels ajuntaments i del Consell Comarcal.

 • 23 de febrer de 2017 Protocol difusió contractació El Consell Comarcal, PIMEC i la UEI signen un protocol per impulsar la participació dels seus associats en els procediments de contractació menor del Consell Comarcal

  Els protocols signats tenen com objectiu impulsar la col·laboració entre el Consell Comarcal del Vallès Oriental, la UEI i PIMEC Vallès Oriental per a difondre i promocionar la participació dels empresaris associats de les dues organitzacions en els processos de contractació electrònica celebrats pel Consell Comarcal. L’interès del Consell Comarcal és assolir la màxima concurrència en els procediments de contractació menor que promogui.

 • 17 de febrer de 2017 Termes Romanes Caldes de Montbui Un grup de tècnics de turisme de l'Agència Catalana de Turisme visita el Vallès Oriental

  El passat dilluns, dia 13 de febrer, un grup format per divuit tècnics dels Centres de Promoció Turística de l’Agència Catalana de Turisme a l’estranger, van visitar la comarca. 

 • 15 de febrer de 2017 Casa nostra casa vostra El Consell Comarcal dona suport a la campanya Casa Nostra Casa Vostra

  Avui dimecres 15 de febrer el Consell Comarcal ha participat a l’acte organitzat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya en suport amb la campanya Casa Nostra Casa Vostra .

 • 15 de febrer de 2017 Turisme Cultural a Catalunya L'Agència Catalana de Turisme presenta la nova estratègia per a la promoció del Turisme Cultural

  El servei de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental va estar present a la presentació de la nova estratègia per a la promoció del turisme cultural que va tenir lloc divendres 10 de febrer, a l’auditori de La Pedrera, davant l’assistència d’uns 250 professionals d’empreses i entitats del sector turístic català. L’objectiu principal d’aquesta estratègia és captar turistes atrets per la cultura i posicionar Catalunya com a destinació de referència d’aquest segment.

  L’Agència Catalana de Turisme basarà aquesta estratègia en cinc programes de treball: Arts i Cultura, Ciutats amb caràcter, Pobles amb encant, Viles marineres i Rutes de Catalunya. Poden formar part d’aquests grups de treball: empreses i espais per a la pràctica d’activitats culturals; rutes i xarxes territorials de cultura i turisme; allotjaments culturals; agències de viatges receptives que comercialitzin paquets de turisme cultural; ciutats i pobles amb un determinat volum de població i amb un caràcter i atractiu marcats des del punt de vista històric, cultural, enogastronòmic, arquitectònic, artístic, creatiu...

 • 14 de febrer de 2017 El Consell Comarcal contracta 71 persones per treballar a 32 municipis de la comarca

  Ja han començat a treballar les 71 persones contractades pel Consell Comarcal, en el marc del programa Treball i Formació adreçat, d’una banda, a persones més grans de 45 anys no perceptores de prestacions o subsidi per desocupació i, d’altra a persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció que estan treballant a 32 ajuntaments de la comarca, concretament als d’Aiguafreda, Bigues i Riells, Caldes, Campins, Canovelles, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Figaró-Montmany, La Garriga, La Llagosta, La Roca, del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Antoni Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve Palautordera, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere Vilamajor, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria Martorelles, Santa Maria Palautordera, Tagamanent, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba, i Vilanova del Vallès.

 • 14 de febrer de 2017 Aula Mentor Fem Ocupació per a Joves El Consell Comarcal del Vallès Oriental inicia dos programes per orientar, formar i inserir 85 joves de la comarca

  El Consell Comarcal del Vallès Oriental posa en marxa dos programes subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. En ambdós programes es realitzen tasques d’orientació, tutorització, formació i inserció laboral, pels 85 joves participants, amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat i el retorn al sistema educatiu si s’escau.

 • 14 de febrer de 2017 Show cooking de CuinaVO Dijous 16 el Consell Comarcal organitza un Show Cooking amb participació de CuinaVo al mercat setmanal de Granollers

  El proper dijous 16 de febrer, a la Plaça Perpinyà de les 9 a les 13 hores, compartint espai amb les parades del mercat setmanal, el Consell Comarcal del Vallès Oriental organitza amb l’Associació Gastronòmica CuinaVO un Show cooking de degustació de llegums del Vallès i varietats locals de tardor-hivern, dins el marc de les “II Jornades Gastronòmiques de llegums del Vallès” i del projecte d’introducció de varietats locals de tardor-hivern a les explotacions agroecològiques del Vallès Oriental.

 • 8 de febrer de 2017 contractes per ocupacions Vallès Oriental 2015 1 de cada 4 contractacions es van formalitzar en l'ocupació de peons de les indústries manufactures.

  L’Observatori-Centre d’Estudis del Vallès Oriental i l’Observatori de Desenvolupament Local del Maresme han elaborat l’estudi de contractes per ocupacions amb dades corresponents a l’any 2015. La finalitat d’aquest estudi és aprofundir en l’anàlisi de la contractació formalitzada analitzant les dades de contractes per tipus d’ocupació primària (CCO-2011 a 4 dígits).

 • 8 de febrer de 2017 Descobrir Catalunya, Vallès natural La revista Descobrir Catalunya dedica el número de febrer al Vallès natural

  Les comarques del Vallès Oriental i Vallès Occidental són el territori amb més parcs naturals de Catalunya.


  Dimarts 31 de gener es va presentar a la Sala Bernat Martorell de Sant Celoni el número de febrer de la revista Descobrir Catalunya, Vallès Natural. En aquest número la revista es centra en la natura de les comarques del Vallès Oriental i del Vallès Occidental. L’acte va ser presidit per l’alcalde de Sant Celoni, el sr. Francesc Deulofeu; el gerent del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el sr. Ignasi Valls; el director de la revista Descobrir Catalunya, el sr. Joan Morales; i la periodista i cap de redacció de la revista Sàpiens, la sra. Sònia Casas.

 • 7 de febrer de 2017 Plenari Polític_2017_1 Plenari Polític de Joventut

  El passat dijous 2 de febrer es va celebrar, a la Sala de Plens del Consell Comarcal una trobada politicotècnica amb els dels regidors, regidores i professionals de la comarca en l’àmbit de Joventut, en la qual s’ha comptat amb l’assistència del subdirector general de Joventut el Sr. Manel Ros i Biosca.

 • 7 de febrer de 2017 Avanç Contractació 4T2016 Vallès Oriental Al Vallès Oriental es formalitzen 3,6% contractes més que l'any 2015

  Avanç de Contractació registrada 4T 2016
  Durant el quart trimestre del 2016 al Vallès Oriental es van formalitzar 35.385 contractes, 1.233 més que durant el 4t trimestre del 2015 (+3,6%). La contractació temporal representa el 88,5% del total de les contractacions durant aquest trimestre, 31.312 contractes en total. Respecte al trimestre anterior, la contractació formalitzada ha disminuït en un 7,8% amb un total de 3.069 contractes menys.

Last update 23.10.2017 | 18:41

RSS Noticies

  You can also keep abreast of what goes through our RSS feeds
 • Noticies