|
 

Noticies

Filtrar resultats

 • 2 de març de 2017 Consell alcaldes El Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Oriental acorda impulsar el debat sobre les oportunitats de desenvolupar polítiques conjuntes al territori del Vallès Oriental i Occidental

  La sessió, a la qual van assistir 35 alcaldes i alcaldesses de la comarca a més del president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, va tenir lloc a Montmeló i, a la mateixa, es va presentar el Servei Comarcal d’Habitatge, es va informar de l’inici dels treballs de l’estudi per la millora del transport al Vallès Oriental i al Vallès Occidental, i es va presentar l’estudi “Les oportunitats de desenvolupar polítiques conjuntes al territori dels Vallesos”.

 • 23 de febrer de 2017 Dimecres 1 de març, Consell d'alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental a Montmeló

  El dimecres 1 de març, a les 11 hores, s’ha convocat Consell d’Alcaldes del Vallès Oriental , a la Sala Polivalent La Torreta de Montmeló.

 • 23 de febrer de 2017 Celler Can Roda - fam trip La Roca Village TurismeVallès i La Roca Village treballen conjuntament en la promoció del Vallès Oriental

  El passat dimecres dia 15 de febrer es va dur a terme un fam trip exclusiu pels informadors de l’Oficina de Turisme de La Roca Village. 

 • 23 de febrer de 2017 Logos contractació El Consell Comarcal contracta 71 persones per treballar a 32 municipis de la comarca

  En total es destinen més de 985.845 euros al programa, gràcies a una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, amb el co-finançament dels ajuntaments i del Consell Comarcal.

 • 23 de febrer de 2017 Protocol difusió contractació El Consell Comarcal, PIMEC i la UEI signen un protocol per impulsar la participació dels seus associats en els procediments de contractació menor del Consell Comarcal

  Els protocols signats tenen com objectiu impulsar la col·laboració entre el Consell Comarcal del Vallès Oriental, la UEI i PIMEC Vallès Oriental per a difondre i promocionar la participació dels empresaris associats de les dues organitzacions en els processos de contractació electrònica celebrats pel Consell Comarcal. L’interès del Consell Comarcal és assolir la màxima concurrència en els procediments de contractació menor que promogui.

 • 17 de febrer de 2017 Termes Romanes Caldes de Montbui Un grup de tècnics de turisme de l'Agència Catalana de Turisme visita el Vallès Oriental

  El passat dilluns, dia 13 de febrer, un grup format per divuit tècnics dels Centres de Promoció Turística de l’Agència Catalana de Turisme a l’estranger, van visitar la comarca. 

 • 15 de febrer de 2017 Casa nostra casa vostra El Consell Comarcal dona suport a la campanya Casa Nostra Casa Vostra

  Avui dimecres 15 de febrer el Consell Comarcal ha participat a l’acte organitzat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya en suport amb la campanya Casa Nostra Casa Vostra .

 • 15 de febrer de 2017 Turisme Cultural a Catalunya L'Agència Catalana de Turisme presenta la nova estratègia per a la promoció del Turisme Cultural

  El servei de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental va estar present a la presentació de la nova estratègia per a la promoció del turisme cultural que va tenir lloc divendres 10 de febrer, a l’auditori de La Pedrera, davant l’assistència d’uns 250 professionals d’empreses i entitats del sector turístic català. L’objectiu principal d’aquesta estratègia és captar turistes atrets per la cultura i posicionar Catalunya com a destinació de referència d’aquest segment.

  L’Agència Catalana de Turisme basarà aquesta estratègia en cinc programes de treball: Arts i Cultura, Ciutats amb caràcter, Pobles amb encant, Viles marineres i Rutes de Catalunya. Poden formar part d’aquests grups de treball: empreses i espais per a la pràctica d’activitats culturals; rutes i xarxes territorials de cultura i turisme; allotjaments culturals; agències de viatges receptives que comercialitzin paquets de turisme cultural; ciutats i pobles amb un determinat volum de població i amb un caràcter i atractiu marcats des del punt de vista històric, cultural, enogastronòmic, arquitectònic, artístic, creatiu...

 • 14 de febrer de 2017 El Consell Comarcal contracta 71 persones per treballar a 32 municipis de la comarca

  Ja han començat a treballar les 71 persones contractades pel Consell Comarcal, en el marc del programa Treball i Formació adreçat, d’una banda, a persones més grans de 45 anys no perceptores de prestacions o subsidi per desocupació i, d’altra a persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció que estan treballant a 32 ajuntaments de la comarca, concretament als d’Aiguafreda, Bigues i Riells, Caldes, Campins, Canovelles, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Figaró-Montmany, La Garriga, La Llagosta, La Roca, del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Antoni Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve Palautordera, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere Vilamajor, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria Martorelles, Santa Maria Palautordera, Tagamanent, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba, i Vilanova del Vallès.

 • 14 de febrer de 2017 Aula Mentor Fem Ocupació per a Joves El Consell Comarcal del Vallès Oriental inicia dos programes per orientar, formar i inserir 85 joves de la comarca

  El Consell Comarcal del Vallès Oriental posa en marxa dos programes subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. En ambdós programes es realitzen tasques d’orientació, tutorització, formació i inserció laboral, pels 85 joves participants, amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat i el retorn al sistema educatiu si s’escau.

 • 14 de febrer de 2017 Show cooking de CuinaVO Dijous 16 el Consell Comarcal organitza un Show Cooking amb participació de CuinaVo al mercat setmanal de Granollers

  El proper dijous 16 de febrer, a la Plaça Perpinyà de les 9 a les 13 hores, compartint espai amb les parades del mercat setmanal, el Consell Comarcal del Vallès Oriental organitza amb l’Associació Gastronòmica CuinaVO un Show cooking de degustació de llegums del Vallès i varietats locals de tardor-hivern, dins el marc de les “II Jornades Gastronòmiques de llegums del Vallès” i del projecte d’introducció de varietats locals de tardor-hivern a les explotacions agroecològiques del Vallès Oriental.

 • 8 de febrer de 2017 contractes per ocupacions Vallès Oriental 2015 1 de cada 4 contractacions es van formalitzar en l'ocupació de peons de les indústries manufactures.

  L’Observatori-Centre d’Estudis del Vallès Oriental i l’Observatori de Desenvolupament Local del Maresme han elaborat l’estudi de contractes per ocupacions amb dades corresponents a l’any 2015. La finalitat d’aquest estudi és aprofundir en l’anàlisi de la contractació formalitzada analitzant les dades de contractes per tipus d’ocupació primària (CCO-2011 a 4 dígits).

 • 8 de febrer de 2017 Descobrir Catalunya, Vallès natural La revista Descobrir Catalunya dedica el número de febrer al Vallès natural

  Les comarques del Vallès Oriental i Vallès Occidental són el territori amb més parcs naturals de Catalunya.


  Dimarts 31 de gener es va presentar a la Sala Bernat Martorell de Sant Celoni el número de febrer de la revista Descobrir Catalunya, Vallès Natural. En aquest número la revista es centra en la natura de les comarques del Vallès Oriental i del Vallès Occidental. L’acte va ser presidit per l’alcalde de Sant Celoni, el sr. Francesc Deulofeu; el gerent del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el sr. Ignasi Valls; el director de la revista Descobrir Catalunya, el sr. Joan Morales; i la periodista i cap de redacció de la revista Sàpiens, la sra. Sònia Casas.

 • 7 de febrer de 2017 Plenari Polític_2017_1 Plenari Polític de Joventut

  El passat dijous 2 de febrer es va celebrar, a la Sala de Plens del Consell Comarcal una trobada politicotècnica amb els dels regidors, regidores i professionals de la comarca en l’àmbit de Joventut, en la qual s’ha comptat amb l’assistència del subdirector general de Joventut el Sr. Manel Ros i Biosca.

 • 7 de febrer de 2017 Avanç Contractació 4T2016 Vallès Oriental Al Vallès Oriental es formalitzen 3,6% contractes més que l'any 2015

  Avanç de Contractació registrada 4T 2016
  Durant el quart trimestre del 2016 al Vallès Oriental es van formalitzar 35.385 contractes, 1.233 més que durant el 4t trimestre del 2015 (+3,6%). La contractació temporal representa el 88,5% del total de les contractacions durant aquest trimestre, 31.312 contractes en total. Respecte al trimestre anterior, la contractació formalitzada ha disminuït en un 7,8% amb un total de 3.069 contractes menys.

 • 6 de febrer de 2017 Biosphere Biosphere una certificació que treballa perquè el turisme sigui sostenible

  El passat divendres dia 27 de gener es va dur a terme, a la seu del Consell Comarcal del Vallès Oriental, una xerrada per a les empreses SICTED en la que es va parlar de la certificació Biosphere.  Durant la sessió, a la que van assistir més d’una vintena d’empreses de la comarca, es va explicar l’evolució en temes de qualitat turística, que està impulsant la Diputació de Barcelona a tota la província. 

  Un dels reptes més importants d’avui en dia és el disseny de models de turisme sostenible que generin productes i destins sostenibles.

 • 3 de febrer de 2017 Premi LISMIVO a l'empresa socialment més responsable

  Les empreses amb centre de treball a la comarca del Vallès Oriental que garanteixin el dret a la igualtat d’oportunitats i de tracte de les persones amb discapacitat a través de l’accés a l’ocupació poden participar a la primera edició dels premis LISMIVO.

 • 2 de febrer de 2017 Gràfic evolució atur L'atur registrat al Vallès Oriental disminueix en 223 persones

  Durant el passat mes de gener el Vallès Oriental va registrar un total de 25.354 persones desocupades apuntades a les Oficines de Treball, 223 persones menys respecte el mes anterior. El decreixement intermensual és del -0,87%, mentre que al conjunt de Catalunya hi ha un creixement del 0,60%. La taxa d’atur registrada (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa en el 13,52%.

 • 1 de febrer de 2017 Fons cooperació Participació al Grup de Treball de Senegal de la Comissió de Codesenvolupament

  El Consell Comarcal del Vallès Oriental va participar, el passat dilluns 30 de gener, a la reunió del Grup de Treball de Senegal de la Comissió de Codesenvolupament, a la seu del Fons Català de Cooperació.

 • 26 de gener de 2017 Reunió gener 2017 Projecte Enfein@'t

  Aquest mes de gener s’ha fet la darrera edició del projecte Enfein@'t a l’Oficina Jove del Vallès Oriental (Granollers), projecte que s’adreça a joves de diverses nacionalitats amb pocs coneixements i habilitats en l’ús de les tecnologies de la comunicació i la informació. És un projecte que s’ha anat duent a terme a la comarca des de l’any 2010 i del qual ja s’han anat més de 15 edicions, repartides pels diferents municipis de la comarca.

 • 25 de gener de 2017 Nou Decret del Lleure Sessió informativa sobre el Nou Decret del Lleure

  El passat mes de novembre va entrar en vigor el DECRET 267/2016, de 5 de juliol, de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys. La nova regulació substitueix l'anterior per tal d’adaptar les normes a les noves realitats i necessitats socials i per tant aquest nou Decret recull les millores operatives que s’han vist que calia i també s’han introduït mesures orientades a potenciar la simplificació i racionalització administrativa.

 • 19 de gener de 2017 Avanç Dades Padró d'Habitants. Vallès Oriental 2016 La població del Vallès Oriental creix molt moderadament (+0,24%) durant l'any 2016

  El Vallès Oriental experimenta un increment de població del 0,24% respecte l’any anterior. En total, es registren 401.338 habitants aquest 2016, fet que suposa 963 habitants més. Tot i el lleuger increment de població, la dinàmica d’estancament descrita durant els últims anys es segueix reproduint en aquesta última actualització del padró.

 • 4 de gener de 2017 Avanç Atur registrat Desembre 2016 Vallès Oriental El Vallès Oriental tanca l'any amb un 11,07% d'aturats menys respecte al 2015

  Durant el passat mes de desembre el Vallès Oriental va registrar un total de 25.577 persones desocupades apuntades a les Oficines de Treball, 691 persones menys respecte al mes de novembre. El decrement intermensual és de -2,63%, superior al registrat al conjunt de Catalunya. La taxa d’atur registrada provisional (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa en un 13,74%.

 • 22 de desembre de 2016 Afectats clàusules sòl

  Aquest mati s'ha conegut la sentència del TSJUE favorable als consumidors que tenen clàusules sòl en la seva hipoteca que poden ser abusives (per manca de transparència i d'informació en el moment de la signatura).

 • 20 de desembre de 2016 Reunió de treball Diputació Reunió de treball amb la diputació de Barcelona

  Seguint la roda de trobades amb els consells comarcals, el darrer 30 de novembre, la diputada delegada de Salut Pública i Consum, Laura Martínez, es va reunir amb el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental i alcalde de Vallromanes, David Ricart, acompanyat de l'Ignasi Valls, gerent del Consell per tractar temes de consum.

Last update 02.08.2017 | 12:51

RSS Noticies

  You can also keep abreast of what goes through our RSS feeds
 • Noticies