|
 

Noticies

Filtrar resultats

 • 28 d'octubre de 2016 Producte del Valles S'obre el període d'inscripció a les II Jornades Gastronòmiques de llegums del Vallès que es faran de l'1 de desembre de 2016 al 31 de març de 2017

  Fins el 20 de novembre de 2016 està obert el període d’inscripció

  El Consell Comarcal del Vallès Oriental, en col·laboració amb l’Associació Gastronòmica CuinaVO, el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, Convívium Slow Food del Vallès Oriental i l’Associació Llavors Orientals, organitza les “II Jornades Gastronòmica de llegums del Vallès” de l'1 de desembre al 31de març de 2017. Les Jornades s’organitzen en el marc del projecte Xarxa Productes de la Terra i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 • 28 d'octubre de 2016 Metodologia eminentment pràctica i activa dels alumnes. 15 Treballadors en situació d'atur del Vallès Oriental rebran 170 hores de formació especialitzada en el sector del metall

  Dilluns 24 d’octubre s’ha iniciat el curs de FABRICACIÓ MECÀNICA I CONTROL NUMÈRIC, en el marc del programa “Promoure l’Ocupació a la Industria Local al Vallès Oriental” (POIL), subvencionat per la Diputació de Barcelona i que impulsen el Consell Comarcal, 18 ajuntaments del Vallès Oriental- Granollers, les Franqueses del Vallès, Santa Maria de Palautordera, Montornès del Vallès, Montmeló, Vilanova del Vallès, Cardedeu, Canovelles, la Llagosta, Caldes de Montbui, Sant Celoni, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Vallromanes, Llinars del Vallès, la Roca del Vallès, Parets del Vallès i la Garriga-, la Mancomunitat de la Vall del Tenes i l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès.
  Aquest curs, amb una durada total de 170 hores, l’imparteix ASCAMM-EURECAT Centre tecnològic de Catalunya a les instal•lacions que té aquesta entitat a Sabadell i Cerdanyola, fins el proper 16 de desembre.

  S’ha dissenyat tenint en compte la demanda manifestada per les empreses del sector metal•lúrgic i amb l’objectiu de proporcionar als 15 alumnes participants les competències per ser més competitius a nivell laboral dins del sector del metall i millorar així la seva ocupabilitat.
  El temari del curs treballa diferents continguts com: interpretació de plànols, preparació de màquines convencionals, tecnologia del mecanitzat, preparació de màquines convencionals, equips i eines i principalment, l’elaboració de programes de control numèric per a la fabricació de peces per abrasió i per arrencament de ferritja.

 • 27 d'octubre de 2016 Avanç de Contractació Vallès Oriental 3T2016 Es formalitzen un 15% més de contractes respecte a l'any anterior.

  Avanç de Contractació registrada 3T 2016
  Durant el tercer trimestre del 2016 al Vallès Oriental es van formalitzar 38.454 contractes, 5.030 més que durant el 3r trimestre del 2015 (+15%). La contractació temporal representa el 89,4% del total de les contractacions durant aquest trimestre, 34.390 contractes en total. Respecte al trimestre anterior, la contractació formalitzada ha crescut en un 4,9% amb un total de 1.830 contractes més.

 • 21 d'octubre de 2016 6a jornada Salut 6a Jornada de la Taula de Salut Jove del Vallès Oriental

  El dimecres 19 d’octubre es va dur a terme, a la Sala Bernat Martorell de Can Ramis (Sant Celoni), la jornada Hiperconsum de la sexualitat? Algunes reflexions a la qual van assistir més de cinquanta professionals que treballen amb joves, des de les àrees de Joventut o altres àmbits (Benestar Social, Educació, Salut...). La benvinguda va anar a càrrec de la regidora i alcaldessa accidental de Sant Celoni, Magalí Miracle i del president del Consell Comarcal David Ricart.

 • 18 d'octubre de 2016 Trobada de la Taula de Salut Jove per tractar sobre "Hiperconsum de la sexualitat? "

  Aquest dimecres 19 d'octubre, a partir de les 9:15 hores es reunirà a Sant Celoni, a la Sala Bernat Martorell (carrer St. Josep, 101) la Taula de Salut Jove del Vallès Oriental.

 • 14 d'octubre de 2016 Plenari polític joventut Oct_16 Plenari polític de Joventut

  El divendres 7 d’octubre es va celebrar a la Sala de Plens del Consell Comarcal la trobada anual de regidors i regidores de joventut de la comarca, a la qual va assistir la Directora General de Joventut, la senyora Marta Vilalta i Torres. El President del Consell Comarcal, senyor David Ricart i Miró i el conseller comarcal de Joventut, el senyor Marc Uriach i Cortinas, van presidir la reunió

 • 13 d'octubre de 2016 Taula Vallès Avança En marxa la Taula de desenvolupament econòmic i l'ocupació del Vallès Oriental - El Vallès Oriental Avança

  El dilluns 10 va tenir lloc al Consell Comarcal la signatura del conveni per la creació de la Taula de desenvolupament econòmic i l’ocupació del Vallès Oriental – El Vallès Oriental Avança . Vam signar l’acord de creació de la taula el president del Consell Comarcal David Ricart , Lalo Plata , Secretari General CCOO Vallès Oriental-Maresme i Osona; Oscar Riu , Secretari Comarcal UGT al Vallès Oriental; Joaquim Colom , Director General Unió Empresarial Cercle d’Empresaris i Vicenç Paituví , president PIMEC Vallès Oriental.

 • 13 d'octubre de 2016 El Consell Comarcal passa a ser soci de la Fundació Factor Humà

  La Fundació Factor Humà és una fundació privada sense ànim de lucre integrada per entitats públiques i privades que té per objectiu millorar la gestió de les persones a les organitzacions.

 • 11 d'octubre de 2016 El Consell Comarcal cerca joves amb estudis universitaris o de formació professional de grau mig o superior per fer contractes en pràctiques

  Els joves han de tenir estudis mínims de cicle de grau mig de gestió administrativa o de grau en: ciències polítiques, sociologia, informàtica, enginyeria informàtica, treball social, educació social, turisme, economia, estadística, geografia, sociologia, ciències ambientals, enginyeria industrial o equivalent en gestió energètica.

 • 10 d'octubre de 2016 El programa "Fem Ocupació per a Joves" del Consell Comarcal del Vallès Oriental aconsegueix inserir 26 joves, la qual cosa representa un 87% de l'objectiu marcat.

  El Consell Comarcal del Vallès Oriental està desenvolupant des de principis d’any el programa Fem Ocupació per Joves, destinat a inserir i formar persones d’entre 18 i 29 anys.

 • 7 d'octubre de 2016 Signatura de la Taula de desenvolupament econòmic i l'ocupació del Vallès Oriental - El Vallès Oriental Avança

  Dilluns 10 d’octubre a les 13 hores a la sala de plens del Consell Comarcal tindrà lloc l’acte de signatura del conveni per la creació de la Taula de desenvolupament econòmic i l’ocupació del Vallès Oriental – El Vallès Oriental Avança

 • 6 d'octubre de 2016 Avanç Atur Registrat Vallès Oriental Setembre 2016 L'atur registrat a la comarca es redueix de manera molt moderada (-0,05%)

  Durant el passat mes de setembre el Vallès Oriental va registrar un total de 26.016 persones desocupades apuntades a les Oficines de Treball, 14 persones menys respecte al mes d’agost. La reducció intermensual és molt moderada (-0,05%). La taxa d’atur registrada provisional (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa en un 13,88%.

 • 5 d'octubre de 2016 Marta Vilalta participa divendres 7 d'octubre en el Plenari de Joventut del Vallès Oriental

  La Directora General de Joventut, Marta Vilalta participarà en el Plenari de regidors i regidores de joventut de la comarca, per tal de tractar amb ells sobre el contracte programa i la convocatòria de subvencions adreçada a municipis. A la trobada, que tindrà lloc divendres a partir de les 9:30 hores a la sala de plens del Consell Comarcal , també es parlarà del Desplegament del Pla Nacional de Joventut de Catalunya i l’impuls de la Xarxa Nacional d’Emancipació, que a la nostra comarca té una concreció clara amb el treball que es fa des del Servei Comarcal de Joventut i, sobretot, des de l’Oficina Jove del Vallès Oriental.

 • 3 d'octubre de 2016 Dimecres 5 d'octubre, Consell d'Alcaldes del Vallès Oriental al CEE Montserrat Montero

  El dimecres 5 d’octubre, a partir de les 10,30 hores s’ha convocat Consell d’Alcaldes del Vallès Oriental al CEE Montserrat Montero. La trobada començarà amb una visita per conèixer el projecte educatiu del CEE Montserrat Montero.

 • 22 de setembre de 2016 El Ple del Consell Comarcal aprova la creació de la Taula de desenvolupament econòmic i l'ocupació del Vallès Oriental - El Vallès Oriental Avança

  Amb el vot a favor de tots els assistents (30 consellers i conselleres comarcals) el Ple del Consell Comarcal del 21 de setembre va aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la creació de la Taula de desenvolupament econòmic i l’ocupació del Vallès Oriental – El Vallès Oriental Avança.

 • 21 de setembre de 2016 evolució llocs de treball i empreses Vallès Oriental 2T2016 Els llocs de treball localitzats a la comarca s'incrementen en un 4,4% interanual

  Avanç Dades Estructura Productiva. 2T 2016

  Durant el segon trimestre d’enguany la comarca ha incrementat els llocs de treball en un 4,4%. Els assalariats han crescut interanualment en 5.720 (+5,7%) i els autònoms ho han fet en 103 (+0,3%). En total, els llocs de Treball localitzats a la comarca són 134.441, amb 104.870 assalariats i 29.468 autònoms.

 • 15 de setembre de 2016 Gràfic evolució contractació vallès oriental 2T2016 El 58% de les noves contractacions tenen una durada de menys de 6 mesos

  Butlletí 236 de Contractació. Vallès Oriental 2n Trimestre del 2016

  Durant el segon trimestre de l’any 2016 al Vallès Oriental s’han formalitzat 36.624 contractes, 2.307 més que els registrats durant el segon trimestre del 2015 (+6,72%). La contractació torna a registrar els nivells de finals del 2007.

   

 • 12 de setembre de 2016 Signatura del conveni a la Sala de Plens del Consell Comarcal El Consell Comarcal ha signat un conveni amb l'Associació Gastronòmica CuinaVO, l'Associació Llavors Orientals i l'Associació Slow Food Vallès amb l'objectiu de potenciar el sector agroalimentari artesanal de la comarca

  Amb aquest conveni s’articula el marc de col·laboració i treball entre les diferents entitats i associacions implicades a la comarca en la potenciació del sector agroalimentari artesanal.

  En els darrers anys i en resposta a l’interès creixent de la ciutadania quant a l’agricultora ecològica, el Consell Comarcal del Vallès Oriental ha impulsat múltiples accions de promoció de productes de qualitat i de productes tradicionals.

  Potenciar el sector agroalimentari artesanal objectiu del conveni signat entre el Consell Comarcal, l’Associació Gastronòmica CuinaVO, l’Associació Llavors Orientals i l’Associació Slow Food Vallès

 • 8 de setembre de 2016 Prestacions per desocupació evolució vallès oriental El 43,9% dels aturats no percep cap tipus de prestació per desocupació

  Durant el mes de juny es van registrar 14.581 beneficiaris de prestacions per desocupació i 11.439 persones en situació d’atur que no en són beneficiaris. Amb la reducció de persones registrades a l’atur entre 2015 i 2016 (-11,55%), les prestacions per desocupació també cauen de manera destacada en un -11,37%.

 • 5 de setembre de 2016 Avanç Atur Registrat Agost 2016 Vallès Oriental L'atur registrat s'incrementa en 382 persones i acaba amb sis mesos continuats de baixades

  Durant el passat mes d’agost el Vallès Oriental va registrar un total de 26.030 persones desocupades apuntades a les Oficines de Treball, 382 persones més respecte al mes de juliol. L’increment intermensual és de +1,49%, superior al registrat al conjunt de Catalunya. La taxa d’atur registrada (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) s’eleva fins a situar-se en un 13,89%.

 • 5 de setembre de 2016 Mapa turístic del Vallès Oriental El Consell Comarcal edita un nou mapa turístic de la comarca

  El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha editat un nou mapa turístic de la comarca. Aquest s’ha dut a terme amb el treball conjunt de tots els municipis i ha sigut un esforç de síntesi, ja que la publicació inclou un recurs de cada un dels trenta - nou municipis del Vallès Oriental, un mapa i les dades de contacte de les oficines de turisme i dels centres d’informació.

 • 9 d'agost de 2016 Butlletí 235 d'Atur Registrat Vallès Oriental Juliol 2016 Disponible el nou butlletí d'atur registrat amb les dades corresponents al mes de juliol de 2016

  Les dades d’atur registrat del mes de juliol situen el total de persones inscrites a les Oficines de Treball de la comarca en 25.648, 354 menys respecte al mes de juny, la qual cosa representa una reducció del -1,36%. Aquest decreixement segueix la dinàmica tant del conjunt de Catalunya com el de la Regió Metropolitana de Barcelona (RMB). 

 • 2 d'agost de 2016 Avanç Atur Registrat Juliol 2016 Vallès Oriental L'atur registrat es redueix en 354 persones al juliol

  Durant el passat mes de juliol el Vallès Oriental va registrar un total de 25.648 persones desocupades apuntades a les Oficines de Treball, 354 persones menys respecte al mes de juny. El decreixement intermensual és de -1,36%, inferior al registrat al conjunt de Catalunya. La taxa d’atur registrada (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) es redueix fins arribar al 13,71%. Aquest mes la taxa d’atur es situa a nivells de finals de l’any 2008.

 • 29 de juliol de 2016 El Ple del Consell Comarcal aprova una moció en defensa de la creació de la Renda Garantida Ciutadana.

  El Ple del dimecres 20 de juliol va aprovar la moció, presentada pel grup comarcal ICV-EUIA-E, amb el vot favorable de 27 dels 29 consellers assistents i les abstencions dels consellers dels grups comarcals del Partit Popular i Ciutadans.

 • 27 de juliol de 2016 infografia actualització taxa d'atur juny 2016 Vallès Oriental Infografia: Actualització de la taxa d'atur registral del mes de juny de 2016 per sexe i edat

  L'Observatori-Centre d'Estudis del Vallès Oriental ha editat una nova infografia amb l'actualització de la taxa d'atur registral per sexe i edat corresponent al mes de juny.

Last update 27.03.2017 | 11:04

RSS Noticies

  You can also keep abreast of what goes through our RSS feeds
 • Noticies