Pàgina 4 de 6
 • Gràfic evolució Atur registrat Vallès Oriental 5 de març de 2018 La comarca registra un descens del nombre d’aturats de l’1,49%

  Durant el passat mes de febrer, el Vallès Oriental va registrar un total de 22.606 persones apuntades a les Oficines de Treball, 341 persones menys respecte el mes anterior. El decreixement intermensual és de l’1,49%. La taxa d’atur registral (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa en un 11,86%.

 • 5 de març de 2018 Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Oriental, 7 de març a Martorelles

  El dimecres 7 de març, a les 11 hores, s’ha convocat Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Oriental , a la Masia Can Carrencà (Av. Piera s/n) de Martorelles

  A la sessió el Secretari General de Treball, Josep Ginesta, el Director General d’Economia Social, Josep Vidal, i la coordinadora del projecte al Vallès Oriental  presentaran el Projecte d’Ateneus Cooperatius del Vallès Oriental; el director territorial del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació presentarà la campanya per fomentar i incrementar franges de protecció contra incendis forestals, i el Consell Comarcal presentarà les memòries dels serveis d’assistència tècnica de medi ambient i territori, de comptabilitat i eficiència energètica i de l’oficina tècnica.

 • Avanç dades Estructura productiva 4T 2017 1 de març de 2018 Durant el quart trimestre de 2017 es generen 5.082 llocs de treball més al Vallès Oriental respecte 2016

  En els darrers mesos de 2017 la comarca ha incrementat els llocs de treball en un 3,7% interanual.  Els assalariats han crescut en 5.418 (+5,1%), però els autònoms disminueixen en 336 (-1,1%). En total, els llocs de treball localitzats a la comarca són 141.376, amb 112.085 assalariats i 29.291 autònoms. 
   

 • Punts d'Informació Turística 28 de febrer de 2018 S'amplia la Xarxa de Punts d’Informació Turística

  La xarxa dels Punts d’informació turística al Vallès Oriental compta per aquest 2018 amb sis establiments més de naturalesa diversa que des de principis d’any s’han afegit a la xarxa ja existent de disset empreses i entitats que van començar aquesta tasca al 2015.

 • 27 de febrer de 2018 SUSPENSIÓ TRANSPORT ESCOLAR I ADAPTAT DEMÀ 28 DE FEBRER

  Us comuniquem que Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT té activada  la fase d’ALERTA DEL PLA NEUCAT.

  La previsió és que avui dimarts a la tarda arribarà un segon front més intens que s’allargarà fins al matí de dimecres i es preveu que al litoral podrà nevar i puntualment deixar gruixos d'entre 0 i 2 cm a punts del litoral i entre 2 i 15cm a la resta. A zones elevades del prelitoral i de la depressió Central es podran arribar a superar els 15 cm.

  Tenint en compte aquestes  previsions i davant de la possibilitat que hi hagi incidències en la mobilitat i en l’estat del trànsit que eventualment poden afectar a la seguretat i el benestar dels usuaris del servei de transport escolar i el servei de transport adaptat, se suspenen els serveis esmentats per a tota la jornada de demà 28 de febrer.

 • 22 de febrer de 2018 Fira Guia’t 2018

  Els dies 20, 21 i 22 de març es celebrarà a la Nau Dents de Serra de l’espai firal de Roca Umbert (Granollers) la novena edició de la Fira Guia’t.

 • 16 de febrer de 2018 Avisos Consum

  Modificació de les tarifes per part de les operadores de telecomunicacions

   

  Les persones consumidores afectades per la  pujada de preus prevista per les principals operadores de telecomunicacions , justificada per una  millora de les prestacions o la inclusió de serveis nous , i que afecta especialment les tarifes dels paquets que inclouen mòbil, telèfon fix, internet i televisió, podem informar-se dels seus drets al web de l'Agència Catalana del Consum

 • Diagnosi Pla Estratègic - Comissió Política Industrial, Polígons i R+D+I 15 de febrer de 2018 Diferents institucions i empreses relacionades amb l’activitat industrial identifiquen els reptes i oportunitats d’aquesta activitat i detecten els problemes en l’ocupació i formació per al treball.

  Una vintena d’agents públics i privats de la comarca van participar dimecres passat en la comissió sectorial de Política industrial, polígons i R+D+i per l’elaboració de la Diagnosi del futur Pla Estratègic. Al llarg de les gairebé tres hores de durada de la reunió de treball, es varen identificar els principals reptes i oportunitats en relació a l’activitat i els recursos existents, i per altra banda, de l’ocupació i formació per al treball en l’activitat industrial.

 • Diagnosi Pla Estratègic - Comissió Turisme, Entorn Natural, Comerç i agroaliementari 8 de febrer de 2018 Els agents públics i privats de l’activitat turística, comercial i agroalimentària defineixen les fortaleses i mancances de la comarca i detecten els principals problemes de l’ocupació i la formació professional

  Quaranta institucions i empreses de la comarca van participar dimecres passat en la Comissió de Turisme, Espais naturals, Comerç, Gastronomia i productes de la terra celebrada a l'edifici de Can Raspall a la Garriga. Al llarg de les gairebé tres hores de durada de la reunió de treball, es varen identificar els principals reptes i oportunitats en relació a l'activitat i els recursos existents i, per altra banda, de l'ocupació i formació per al treball en el sector, entès com el conjunt d'activitats que l'integren.

 • 7 de febrer de 2018 COMUNICACIÓ PREALERTA CECAT

  Informem que el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT, ha emès el  comunicat de situació de Prealerta del Neucat que  adjuntem i on es poden consultar les actuacions, recomanacions i consells de com actuar.

 • 2a sessió de participació ciutadana del Pla específic de mobilitat del Vallès (PEMV) 7 de febrer de 2018 2a sessió de participació ciutadana del Pla específic de mobilitat del Vallès (PEMV)

  El dimarts 6 de febrer de 2018 ha tingut lloc al Teatre Auditori Can Palots de Canovelles la segona sessió de participació ciutadana del Pla específic de mobilitat del Vallès (PEMV), que impulsa El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració  dels consells comarcals. En la presentació, l’alcalde de Canovelles, Emiliano Cordero, ha donat la benvinguda als assistents i el president del Consell Comarcal, David Ricart, ha expressat la satisfacció pel fet que l’elaboració del PEMV tingui en consideració i faci partícips les entitats del territori i la ciutadania, ja que la planificació de la mobilitat acaba tenint una clara repercussió social. Entre els més de 30 assistents, hi havia representants d’associacions empresarials, d’entitats vinculades a la mobilitat, de sindicats i d’ajuntaments.

 • Evolució de l'atur registrat al mes de gener del 2018 5 de febrer de 2018 Un petit augment de l’atur a la comarca marca l’inici del 2018

  El començament del 2018 es veu marcat  amb un atur superior respecte al mes anterior. Concretament, el Vallès Oriental va registrar un total de 22.947 persones apuntades a les Oficines de Treball, 4 més respecte al desembre. Aquest augment, molt moderat, suposa una variació intermensual positiva del 0,02%. La taxa d’atur registral (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa en un 12,01%.
   

 • 3a comissió Diagnosi Territorial Pla Estratègic Desenvolupament Econòmic Local i Ocupació Vallès Oriental 2 de febrer de 2018 Més d’una vintena d’agents públics i privats participen a la 3a comissió sectorial del Pla Estratègic per debatre sobre els reptes que encara la comarca sobre els sectors de la salut i els serveis a les persones

  Aquest passat dimecres a la Fundació Sanitaria Mollet, a l’Hospital de Mollet del Vallès, es va celebrar la 3a Comissió sectorial per a la redacció de la diagnosi territorial del futur Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic Local i l’Ocupació del Vallès Oriental. Aquesta tercera Comissió tractava l’àmbit de la Salut, serveis a les persones i entorn TIC, i tenia com a objectiu la definició dels principals reptes de la comarca en aquesta matèria.

 • Avanç Contractació 4T2017 Vallès Oriental 1 de febrer de 2018 La comarca registra un increment de la contractació del 7% respecte al quart trimestre de 2016

  Durant el quart trimestre de 2017 al Vallès Oriental es van formalitzar 37.862 contractes, 2.477 més que durant el 4t trimestre de 2016 (+7%). La contractació temporal representa el 88,4% del total de les contractacions durant aquest trimestre, 33.476 contractes en total. Respecte al trimestre anterior, la contractació formalitzada ha disminuït en un 6,6% amb un total de 2.729 contractes menys.

 • 2a comissió Diagnosi Territorial Pla Estratègic Desenvolupament Econòmic Local i Ocupació Vallès Oriental next 25 de gener de 2018 La 2a comissió sectorial del Pla Estratègic reuneix agents públics i privats per definir els reptes que té la comarca envers les infraestructures, els serveis de mobilitat i sobre les activitats de transport i la logística.

  Ahir a la Masia Can Carrancà de Martorelles es va celebrar la 2a Comissió sectorial per a la redacció de la diagnosi territorial del futur Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic Local i l’Ocupació del Vallès Oriental. Aquesta segona Comissió tractava l’àmbit d’Infraestructures i serveis de mobilitat, activitats de transport i logística, i tenia com a objectiu la definició dels principals reptes de la comarca en aquesta matèria.

 • Fira de l'Oli vera a Bigues i Riells 22 de gener de 2018 VI Fira de l'Oli Vera i altres varietats tradicionals i 4rt Mercat del pa a Bigues i Riells

  El proper dissabte, 27 de gener, es celebra a Bigues i Riells la VI Fira de l’Oli Vera i altres varietats tradicionals i el 4rt Mercat del pa, que podreu visitar de les 10 a les 15 hores a la Plaça del Trull de Can Sapera i aquest any incorpora com a novetat l’organització del primer concurs d’allioli.

 • Allotjament 19 de gener de 2018 Presentació d'una nova plataforma de gestió de l'ocupació i dels preus on-line pels establiments d'allotjament turístic del Vallès Oriental

  Dimarts 23, a la seu de la Unió Empresarial Intersectorial-Cercle d'Empresaris (Av. Europa, 21,Granollers), tindrà lloc l’acte de presentació de la nova plataforma TDS (Tourism Data System), de gestió de l'ocupació i dels preus on-line pels establiments d'allotjament turístic del Vallès Oriental elaborada per LABturisme de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona.

 • 1a comissió Diagnosi Territorial Pla Estratègic Desenvolupament Econòmic Local i Ocupació Vallès Oriental 18 de gener de 2018 Una cinquantena d'agents relacionats amb el desenvolupament econòmic local debaten i defineixen els reptes de l'ocupació i la formació pel treball.

  Ahir al Centre de Serveis a les Empreses de Can Muntanyola de Granollers es va celebrar la 1a Comissió sectorial per a la redacció de la diagnosi territorial del futur Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic Local i l’Ocupació del Vallès Oriental. Aquesta primera Comissió tractava l’àmbit de l’Ocupació i la formació pel treball, i tenia com a objectiu la definició dels principals reptes de la comarca en aquesta matèria.

 • Avanç Dades Padró d'Habitants. Vallès Oriental 2017 15 de gener de 2018 La població de la comarca incrementa tímidament l'any 2017

  El Vallès Oriental experimenta un increment de població del 0,48% respecte a l’any anterior. Concretament, aquest 2017 es van computar 403.259 habitants, uns 1.921 habitants més. Tot i registrar un augment més elevat, se segueix la mateixa dinàmica d’estancament pel que fa a l’evolució demogràfica d’aquests últims quatre anys.

 • Assessorament als productors de la Xarxa Productes de la Terra 12 de gener de 2018 Presentació del servei d'assessorament local i comarcal al sector agroramader

  Dimarts 16 de gener a les 13 hores l’Ajuntament de Cardedeu tindrà lloc la presentació del servei d’assessorament local Agroramader, el nou programa comarcal d’assessorament públic al sector

 • Atles del Vallès Oriental - Espais Industrials 11 de gener de 2018 Presentem l'Atles del Vallès Oriental

  El Servei de l’Observatori-Centre d’Estudis del Vallès Oriental ha elaborat aquesta eina interactiva, un visor que permet consultar dades socioeconòmiques i territorials de la comarca representades a partir de mapes i alhora, es complementa amb informació qualitativa.

 • Evolució de l'atur registrat al mes de desembre del 2017 3 de gener de 2018 L'últim mes de l'any 2017 presenta una disminució de l'atur a la comarca

  Hem tancat l’any 2017 amb un atur inferior respecte el mes de novembre. Concretament, el Vallès Oriental va registrar un total de 22.943 persones apuntades a les Oficines de Treball, 186 menys respecte al novembre. Aquesta reducció suposa una variació intermensual negativa del 0,8%. La taxa d’atur registral provisional (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa en un 12%.

 • Presentació de l'estudi de la xarxa de camins per la mobilitat lenta del Vallès Oriental 21 de desembre de 2017 La Diputació de Barcelona presenta l'Estudi de la Xarxa de Camins per a la mobilitat lenta del Vallès Oriental


  La presentació va comptar amb la presència de l’alcalde de Santa Maria de Palautordera, el Sr. Jordi Xena, el conseller de turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el Sr. Isidre Pineda, i el Gerent de Turisme de la Diputació de Barcelona, el Sr. Francesc Vila i prop d’una vintena d’assistents.

 • Plenari Tècnic de Turisme 21 de desembre de 2017 El sector turístic del Vallès Oriental aprova el Pla d'Accions 2018 de Turisme

  Durant aquest final de desembre s’han celebrat el Plenari Tècnic Privat i el Plenari Polític de Turisme.Els assistents al Plenari Polític van aprovar el Pla d’Acció 2018.

 • Imatge de la visita al CFPA SEAT 21 de desembre de 2017 El Consell Comarcal del Vallès oriental visita SEAT en el seu objectiu de fomentar la indústria 4.0

  El passat dilluns 18 de desembre un grup de professionals del sector de l’ocupació i el desenvolupament local de la comarca i del Consell Comarcal van visitar SEAT amb l’objectiu de conèixer com ha gestionat aquesta empresa el pas cap a la Indústria 4.0.

Pàgina 4 de 6
Darrera actualització: 11.06.2013 | 12:49
Darrera actualització: 11.06.2013 | 12:49