Pàgina 4 de 5
 • El president del Consell Comarcal lliura el guardó a Dara Pharma 28 d'abril de 2017 Dara Pharma empresa socialment més responsable.

  L’empresa Maquinaria Industrial Dara SL ha estat la guanyadora de la Primera edició dels Premis LismiVO. Les empreses reconegudes amb el distintiu lismiVO 2016, a l’acte del dimecres 26 d’abril a Cardedeu, han estat: Dara Pharma; Hidrocolor; Decathlon España (centre de Mollet del Vallès); Montajes y Servicios Industriales Guicart; i Arkema Química.

 • TurismeVallès a la B-Travel 26 d'abril de 2017 L'oferta turística del Vallès Oriental va ser present a la B-Travel 2017

  El conseller de Turisme, Isidre Pineda, juntament amb el regidor de Comerç, Consum, Turisme i Empresa de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, Iban Martínez, van ser presents a la inauguració oficial de la B-Travel, que es va dur a terme el divendres a la tarda i va ser presidida pel conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget i va comptar amb la presència del diputat delegat de Turisme, Miquel Forns; el diputat adjunt de Turisme, Pere Regull; la coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rosa Serra; i el gerent de Serveis de Turisme, Francesc Vila, entre d’altres personalitats.

 • 25 d'abril de 2017 Dimecres 26 d'abril a Cardedeu, acte de lliurament de la Primera Edició dels Premis LismiVo

  La sala de columnes de l’Ajuntament de Cardedeu acollirà dimecres 26 a partir de les 19 hores l’acte de lliurament dels reconeixents corresponents a la primera edició del PREMI LISMIVO a l’empresa socialment més responsable.

 • 24 d'abril de 2017 Els Vallesos es reuneixen avui al Vallès Occidental amb el conseller Rull per iniciar l'elaboració del Pla de Mobilitat per les dues comarques

  • Josep Rull: “Aquest Pla és un pacte amb el territori i ha de dibuixar les infraestructures i els serveis que necessiten el Vallès Occidental i Oriental” • Ignasi Giménez: “Gràcies a aquest pla de mobilitat hem de poder arribar a grans consensos, a grans acords i a grans pactes que ens permetin redreçar la situació històrica de dèficit d’infraestructures que creiem que és injusta pel nostre territori”.

 • Plenari Polític 19_04_17 20 d'abril de 2017 Plenari tècnic de Joventut

  Aquest dimecres 19 d’abril s’ha celebrat, a Santa Eulàlia de Ronçana, el primer plenari tècnic de l’any 2017, en el qual han participat una vintena de professionals de la comarca de l’àmbit de Joventut

 • 20 d'abril de 2017 Primera edició del Premi lismiVO

  El proper 26 d’abril es durà a terme la primera edició del PREMI LISMIVO a l’empresa socialment més responsable amb la intenció de reconèixer i valorar públicament la seva tasca social en la integració laboral de les persones amb discapacitat, l’acte es celebrarà a la Sala de les Columnes de l’Ajuntament de Cardedeu a les set de la tarda.

 • B-Travel 2017 18 d'abril de 2017 TurismeVallès serà present a la B-Travel 2017

  El proper cap de setmana arribar la fira B-Travel 2017, punt de trobada de l’oferta turística dirigida al públic de proximitat.

  Un any més, TurismeVallès serà present a la Fira B-Travel, que enguany es celebrarà el divendres dia 21, dissabte dia 22 i diumenge dia 23 d’abril en el recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona.

  Totes les destinacions catalanes seran presents dins de l’estant de l’Agència Catalana de Turisme, que estarà dividit en les diferents marques territorials. TurismeVallès serà present sota la marca Costa Barcelona.

 • Reunió de coordinació 6 d'abril de 2017 Reunió de coordinació entre Mossos d'Esquadra, Alcaldes i Regidors de Governació

  El dimecres 5 d’abril a les 17 hores a la seu de la Policia Local de Granollers, els responsables de la RPMN de Mossos d’Esquadra es van trobar amb alcaldes i regidors de governació dels ajuntaments de la comarca.

 • Fira Guia't 6 d'abril de 2017 Fira Guia't rep més de 1600 alumnes en la seva vuitena edició

  La la Nau Dents de Serra de Roca Umbert - Fàbrica de les Arts de Granollers acull aquesta nova edició de la Fira Guia’t que durant el 3 dies visitaran més de 46 centres de la comarca.

  La mostra és una iniciativa de la Xarxa Transició Educació Treball (Xarxa TET) del Vallès Oriental, que organitza el Consell Comarcal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers i el suport de la Diputació de Barcelona.

 • Jornada TurismeVallès 2017 5 d'abril de 2017 Prop d'unes vuitanta empreses, associacions i ens públics van participar de la Jornada TurismeVallès 2017

  Enguany 53 empreses obtenen el distintiu SICTED de millora de la qualitat contínua

  El conseller de turisme, Isidre Pineda, juntament amb l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral i el gerent de Turisme de la Diputació de Barcelona, Francesc Vila van presidir la Jornada TurismeVallès 2017. L’acte es va celebrar dilluns dia 3 d’abril en el restaurant El Trabuc de Granollers.

  La Jornada TurismeVallès 2017 és un punt de trobada de tot el sector turístic del Vallès Oriental que enguany, a més de lliurar els distintius SICTED a les empreses distingides en el 2016, va comptar amb dues novetats. Per un costat, la presentació del projecte d’adhesió al compromís per a la sostenibilitat Biosphere i per l’altre, la incorporació d’un nou col·lectiu, el del comerç, que es vol sumar al treball en xarxa per a la dinamització turística de la comarca.

  A més del lliurament a les 53 empreses distingides enguany amb els diplomes SICTED 2016, a la jornada es va tractar sobre la gestió de la fidelització del client de la sostenibilitat i la responsabilitat; sobre la col·laboració del sector comerç i del sector turístic al Vallès Oriental i es va fer un networking dinamitzat per Xavier Borràs.

 • Evolució atur Març, 2017 5 d'abril de 2017 L'atur registrat al Vallès Oriental disminueix en 254 persones respecte al mes anterior

  Durant el passat mes de març, el Vallès Oriental va registrar un total de 25.029 persones apuntades a les Oficines de Treball, 254 persones menys respecte el mes anterior. El decreixement intermensual és moderat amb un 1%. La taxa d’atur provisional registrada (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa en el 13,37%.

 • 29 de març de 2017 Fira Guia't 2017

  El proper 4 d’abril a les 9,15 hores a la Nau Dents de Serra de Roca Umbert - Fàbrica de les Arts de Granollers tindrà lloc la inauguració d’una nova edició de la Fira Guia’t. Aquesta fira neix com a iniciativa de la Xarxa Transició Educació Treball (Xarxa TET) que organitza el Consell Comarcal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers i el suport de la Diputació de Barcelona.

 • Jornada cooperació 23 de març de 2017 El Consell Comarcal participa de les Jornades de Cooperació Tècnica organtizades pel Fons Català de Cooperació

  Durant els dies 22, 23 i 24 de març es celebren a Sant Cugat del Vallès unes Jornades de Cooperació Tècnica organitzades pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona. Aquestes jornades volen servir per treballar, reflexionar i proposar línies d’actuació al voltant de la cooperació i el treball entre les institucions públiques locals, promovent uns models de relació horitzontals i més igualitaris entre els municipis de països del Nord i del Sud.

 • 22 de març de 2017 Jornada sobre bonificacions a la contractació 2017

  El proper dimecres 29 de març, el Consell Comarcal del Vallès Oriental organitza una jornada tècnica adreçada a assessories i gestories d’empreses de la comarca sobre bonificacions a la contractació, facilitats i beneficis a la contractació de persones amb discapacitat, entre d’altres.

 • 21 de març de 2017 Xerrada Informativa sobre com actuar per reclamar l'import de les clàusules terra.

  Dimecres 28 de març a les 18:30 hores, el Consell Comarcal acull una xerrada informativa sobre el procediment per recuperar l’import cobrat per les entitats bancàries quan van aplicar les clàusules terra de les hipoteques.

 • 13 de març de 2017 El Consell Comarcal s'uneix a la iniciativa europea de licitació electrònica

  El Consell Comarcal del Vallès Oriental s’ha unit a la iniciativa europea que facilita a les empreses la possibilitat de licitar de forma electrònica. D’aquesta manera, us comuniquem que aquesta institució pública gestiona els seus contractes menors de forma electrònica a través de la plataforma electrònica de VORTAL on podreu enviar tota la documentació de forma segura i totalment electrònica, duent a terme les transaccions més ràpides, transparents, simples i eficaces.

 • 9 de març de 2017 Convocatòria per a l'atorgament de subvencions a les empreses per a la contractació laboral de persones participants en el projecte "Promoure l'Ocupació a la Indústria Local al Vallès Oriental"

  L’objecte és afavorir la contractació dels participants del projecte en el sector de la indústria metal·lúrgica, amb els seus subsectors-incloent automoció-, i les indústries auxiliars i de transport i emmagatzematge vinculades.

 • Avanç dades Estructura productiva 4T 2016 9 de març de 2017 El Vallès Oriental tanca 2016 amb 6.030 llocs de treball més respecte a l'any anterior

  Durant el quart trimestre d’enguany la comarca ha incrementat els llocs de treball en un 4,6% interanual. Els assalariats han crescut en 5.883 (+5,8%) i els autònoms ho han fet en 147 (+0,5%). En total, els llocs de Treball localitzats a la comarca són 136.294, amb 106.667 assalariats i 29.627 autònoms.

 • Xerrada Clàusules terra 9 de març de 2017 Xerrada clàusules terra

  Preguntes i respostes sobre les clàusules terra

 • Dia de la Dona Treballadora 8 de març de 2017 8 de març Dia Internacional de les Dones. "Compromís per l'equitat de gènere "

  Avui, dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, volem donar veu i reforçar un cop més a les dones, en el seu paper capdavanter en la nostra societat, en tots els àmbits econòmic, laboral, familiar, social i cultural.

 • Evolució atur i prestacions Desembre 6 de març de 2017 El 45% dels aturats no percep cap tipus de prestació per desocupació

  El percentatge de persones desocupades que no perceben cap tipus de prestació econòmica ha disminuït respecte el 2015. El passat mes de desembre, al Vallès Oriental el 45% de les persones en situació d’atur no rebien cap tipus de prestació, el que significava un decreixement d’1,7 punts percentuals respecte al percentatge d’aturats no perceptors durant el mateix període de l’any anterior.

 • Plenari Polític TurismeVallès 3 de març de 2017 El sector turístic del Vallès Oriental aprova el Pla d'Acció 2017 de Turisme

  Durant aquest final de febrer s’han celebrat el Plenari Tècnic Privat i el Plenari Polític de Turisme.

  El passat dijous dia 23 de febrer es dur a terme el primer Plenari Tècnic Privat d’enguany, en el que van assistir prop d’una vintena de representants del sector turístic públic i privat del Vallès Oriental. El Plenari es va celebrar al Jaciment arqueològic de Mons Observans de Montmeló i Montornès del Vallès. El regidor de promoció econòmica de Montmeló, Albert Monserrat, va donar la benvinguda als assistents. Durant la jornada es va treballar les diferents propostes pel Pla d’Acció 2017.

 • Una trentena d'associacions de comerç es formen en turisme 2 de març de 2017 Una trentena d'associacions de comerç es formen en turisme

  El passat dimecres dia 22 de febrer es va dur a terme a la seu de PIMEComerç Vallès Oriental un curs de formació sobre producte turístic adreçat a les associacions de comerciants de la comarca. El President de PIMEComerç Vallès Oriental, Carles Gironès, va donar la benvinguda als assistents i el Conseller de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Isidre Pineda, va explicar l'estat actual del projecte i els passos a seguir.

 • Evolució atur febrer 2016 2 de març de 2017 L'atur registrat al Vallès Oriental disminueix en 3.301 persones respecte el febrer de 2016

  Durant el passat mes de febrer, el Vallès Oriental va registrar un total de 25.283 persones apuntades a les Oficines de Treball, 71 persones menys respecte el mes anterior. El decreixement intermensual és moderat amb un 0,28%. La taxa d’atur registrada (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa en el 13,49%.

 • Consell alcaldes 2 de març de 2017 El Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Oriental acorda impulsar el debat sobre les oportunitats de desenvolupar polítiques conjuntes al territori del Vallès Oriental i Occidental

  La sessió, a la qual van assistir 35 alcaldes i alcaldesses de la comarca a més del president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, va tenir lloc a Montmeló i, a la mateixa, es va presentar el Servei Comarcal d’Habitatge, es va informar de l’inici dels treballs de l’estudi per la millora del transport al Vallès Oriental i al Vallès Occidental, i es va presentar l’estudi “Les oportunitats de desenvolupar polítiques conjuntes al territori dels Vallesos”.

Pàgina 4 de 5
Darrera actualització: 11.06.2013 | 12:49
Darrera actualització: 11.06.2013 | 12:49