|
 

Noticies

Filtrar resultats

 • 27 de juliol de 2016 Enfeinat2 PROJECTE ENFEIN@'T

  Aquest mes de juliol s’ha iniciat a l’Oficina Jove del Vallès Oriental (Granollers) la primera de les dues edicions del projecte Enfein@'t

 • 21 de juliol de 2016 Renda Familiar Disponible comarques 2013 La renda de les famílies del Vallès Oriental es situa en 16.000 euros l'any 2013, 500 euros menys respecte al 2011.

  Nota Informativa: Renda Bruta Familiar Disponible. Vallès Oriental. Any 2013

  En els últims dos anys la Renda Familiar Bruta Disponible (RFDB) per habitant a la comarca es redueix en 500 euros, passant dels 16.500 de l’any 2011 als 16.000 actuals. La reducció de capacitat d’estalvi i despesa de les famílies vallesanes registrada entre 2011 i 2013 s’ha repetit en totes les comarques de Catalunya.

 • 21 de juliol de 2016 Turisme gastronòmic i enoturisme al Vallès Oriental EL Consell Comarcal formalitza l'adhesió al Consorci de Promoció Enoturística del territori DO Alella i presenta la publicació "50 propostes de turisme gastronòmic"

  El Celler Can Roda de Santa Maria de Martorelles ha estat aquest matí l’escenari escollit per formalitzar l’adhesió del Consell Comarcal del Vallès Oriental al Consorci de Promoció Enoturística del territori DO Alella i la presentació de la publicació “50 propostes de turisme gastronòmic”.


  Un acte, en el que també s’ha presentant la publicació “50 propostes de turisme gastronòmic” amb participació d’una trentena de representants d’ajuntaments, entitats i empreses vinculades al turisme i que ha estat presidit pel president del Consell Comarcal, David Ricart; el president del Consorci de Promoció Enoturística del territori DO Alella, Andreu Franciso; l’alcalde de Santa Maria de Martorelles, Julián Trapero; i el conseller comarcal de turisme, Isidre Pineda.

 • 20 de juliol de 2016 Tast de tomàquet Del 15 de juliol al 15 de setembre vine al Vallès Oriental i gaudeix de les V Jornades gastronòmiques del tomàquet del Vallès

  Des del 15 de juliol fins al 15 de setembre els restaurants de la comarca us ofereixen plats i menús gastronòmics singulars, basats en els tomàquets de varietats locals recuperades del Vallès.

  Un total de 22 restaurants de la comarca s’han adherit a les Jornades gastronòmiques del tomàquet del Vallès, ofereixen menús i plats elaborats amb tomàquets de varietats recuperades del Vallès. 

 • 18 de juliol de 2016 Butlletí 234 d'Atur Registrat Vallès Oriental Juny 2016 Ja teniu disponible el nou butlletí d'atur registrat amb les dades corresponents al mes de juny de 2016

  Butlletí 234 d'Atur Registrat

  Les dades d’atur registrat del mes de juny situen el total de persones inscrites a les Oficines de Treball de la comarca en 26.002, 1.071 menys respecte al mes de maig, la qual cosa representa una reducció del -3,96%. Aquest decreixement segueix la dinàmica tant del conjunt de Catalunya com el de la Regió Metropolitana de Barcelona (RMB).

 • 4 de juliol de 2016 Avanç Atur Registrat Vallès Oriental Juny 2016 La comarca registra un nou descens de l'atur durant el mes de juny

  Durant el passat mes de juny el Vallès Oriental va registrar un total de 26.002 persones desocupades apuntades a les Oficines de Treball, 1.071 persones menys respecte al mes de maig. El decreixement intermensual és del -3,96%, inferior al registrat al conjunt de Catalunya. La taxa d’atur registrada provisional (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa en el 14,07%.

 • 1 de juliol de 2016 Dimecres 6 de juliol Consell d'Alcaldes del Vallès Oriental amb l'assistència de la consellera Dolors Bassa

  El proper dimecres 6 de juliol, a les 10 hores, s’ha convocat Consell d’Alcaldes del Vallès Oriental a la Biblioteca Ca l’Oliveres de Lliçà d’Amunt al qual assistirà la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa i Coll.

 • 28 de juny de 2016 Catàleg de productors Presentació del Catàleg de productors artesans del Vallès Oriental

  El Catàleg, elaborat pel Consell Comarcal amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, inclou informació de 60 productors amb referències als distintius de qualitat i els productes destacats que es poden comprar.

 • 22 de juny de 2016 Networking Èxit de participació al Networking entre productors i restauradors a Tagamanent

  Més de 50 productors i cuiners van participar a la trobada organitzada pel Consell Comarcal dilluns 20 de juny a Tagamanent

 • 22 de juny de 2016 Presentació del "Catàleg de productors artesans del Vallès Oriental"

  El Proper dilluns 27 de juny a les 19:30 a l’esplanada de l’església de Gallecs, tindrà lloc la presentació del “Catàleg de productors artesans del Vallès Oriental”, una eina per apropar a productors i elaboradors a les cuines dels restaurants i de les llars dels ciutadans.

 • 17 de juny de 2016 Premi Alí Bei CuinaVO rep el Premi Alí Bei a l'Impuls en Màrqueting i Gastronomia a les comarques de Barcelona

  L’Associació Gastronòmica CuinaVO va rebre dilluns 13 el premi Alí Bei A “L’Impuls en Màrqueting i Gastronomia a les comarques de Barcelona” a la XXI Nit del Turisme de Catalunya. Més de 450 persones van assistir a l’acte de lliurament dels premis Alí Bei en el marc de la XXI Nit del Turisme de Catalunya celebrada a l’Hotel Porta Fira de L’Hospitalet.

 • 13 de juny de 2016 Visita secretari ADMON Vallès Oriental, Vallès Occidental i Baix Llobregat es reuneixen amb el Secretari d'Administracions

  Els presidents dels Consells Comarcals del Vallès Oriental, David Ricart ; Vallès Occidental, Ignasi Giménez i del Baix Llobregat, Josep Perpinyà , es van reunir dijous amb el Secretari d'Administracions Locals de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Ferrer i Tamayo al que van fer arribar la preocupació per la manca d’un model de finançament dels consells comarcals i per la distribució del Fons de Cooperació Local.

 • 7 de juny de 2016 Networking entre productors, restauradors i comerços NETWORKING ENXARXA'T - Trobada adreçada a empreses de productes alimentaris i de qualitat, restaurants i comerços

  El dilluns 20 de juny a les 17:30 a l'Ajuntament de Tagamanent, el Consell Comarcal del Vallès Oriental amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, organitza una trobada entre productors, restaurants i comerços amb l’objectiu de promoure l’establiment de sinèrgies i acords comercials entre les empreses de productes agroalimentaris locals i els establiments de restauració i comerços de la comarca del Vallès Oriental.

 • 6 de juny de 2016 Tomàquet de varietats tradicionals del Vallès S'obre el període d'inscripció a les 5es Jornades Gastronòmiques dels tomàquets del Vallès que es faran del 15 de juliol al 15 de setembre de 2016

  Fins l’11 de juliol tots els restaurants interessats en participar podran presentar al seva sol·licitud al Consell Comarcal.

  El Consell Comarcal del Vallès Oriental amb el suport de la Diputació de Barcelona Xarxa Productes de la Terra i amb la col·laboració de l’Associació Gastronòmica CuinaVO, el Convívium Slow Food del Vallès Oriental, el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental i l’Associació Llavors Orientals, organitza les

  “V Jornades Gastronòmiques dels tomàquets del Vallès”.

 • 3 de juny de 2016 Avanç Atur Registrat Maig 2016 Vallès Oriental L'atur registrat es redueix al maig en 587 persones

  Durant el passat mes de maig el Vallès Oriental va registrar un total de 27.073 persones desocupades apuntades a les Oficines de Treball, 587 persones menys respecte l’abril. El decreixement intermensual és del -2,12%, inferior al registrat al conjunt de Catalunya. La taxa d’atur registrada (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa en el 14,57%.

 • 1 de juny de 2016 Tracta'm bé Tracta'm bé, una campanya per a la prevenció dels maltractaments a les persones grans

  Avui, la sala de plens del Consell Comarcal s’ha omplert per la presentació de la campanya Tracta’m bé , que vol promoure els bons tractes a les persones grans. Una campanya que s’emmarca en un projecte més ampli de prevenció als maltractaments a la gent gran, en el qual hi participen alguns ajuntaments de la comarca.

 • 1 de juny de 2016 Població estrangera 2015 Vallès Oriental Ja disponible la Nota Informativa "Població Estrangera 2015. Vallès Oriental"

  El 8,8% de la població resident a la comarca tenia nacionalitat estrangera el 2015. La població estrangera resident al Vallès Oriental disminueix un 7,95% respecte a 2014, passant dels 38.514 als 35.452 estrangers. Aquest decreixement es situa per sobre del registrat al conjunt de Catalunya (-5,6%) i a la Regió Metropolitana de Barcelona (-6%).

 • 30 de maig de 2016 Presentació de la campanya Tracta'm bé per a la prevenció dels maltractaments a les persones grans

  Dimecres 1 de juny a les 10,30 hores a la sala de plens del Consell Comarcal tindrà lloc la presentació de la campanya Tracta’m bé per promoure els bons tractes a les persones grans.

 • 26 de maig de 2016 Avanç Estructura Productiva Vallès Oriental 1T2016 El Vallès Oriental inicia l'any 2016 amb 6.931 llocs de treball més respecte a 2015.

  Durant el primer trimestre d’enguany la comarca ha incrementat els llocs de treball en un 5,5%. Els assalariats han crescut interanualment en 6.790 (+7,1%) i els autònoms ho han fet en 141 (+0,5%). En total, els llocs de Treball localitzats a la comarca són 132.365, amb 102.977 assalariats i 29.388 autònoms.

  Els tres components de l’estructura productiva (assalariats, autònoms i comptes de cotització) es tornen a incrementar respecte al mateix període de l’any anterior al Vallès Oriental, a l’àmbit metropolità i al conjunt de Catalunya.

 • 23 de maig de 2016 Visita al Gra Marta Vilalta visita el Consell Comarcal i l'Oficina Jove del Vallès Oriental

  La Directora General de Joventut, Marta Vilalta va visitar el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’Oficina Jove del Vallès Oriental acompanyada pel president del Consell Comarcal, David Ricart, el conseller comarcal de Joventut, Marc Uriach i el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Granollers Francesc Arolas.

 • 20 de maig de 2016 Jornada amb les assessories a la seu de PIMEC Vuit assessories participen a una sessió de treball sobre bonificacions a les contractacions i cinc empreses elaboren mapes ocupacionals

  El Consell Comarcal com a coordinador de la xarxa LISMIVO, treballa amb les diferents entitats de la comarca directament relacionades amb la inserció laboral de les persones amb discapacitat per tal d’afavorir la seva inserció laboral.

 • 17 de maig de 2016 Trenta-cinc joves participen actualment en projectes de formació-inserció gestionats pel Consell Comarcal del Vallès Oriental

  El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha iniciat dos programes destinats a afavorir la inserció al mercat de treball i millorar les expectatives a mig i llarg termini a nivell ocupacional dels joves participants.

 • 5 de maig de 2016 Nen Amagat - TurismeVallès S'estrena el curtmetratge Nen Amagat

  Ahir, dimecres 4 de maig, es va estrenar el curtmetratge NEN AMAGAT a l’històric cinema Alhambra de La Garriga. El film convida a descobrir els secrets del Vallès Oriental.

  Una idea original de Snoop dirigit per Pol Rodriguez.


  Dimecres al vespre el Cinema Alhambra es va omplir per veure l’estrena del curtmetratge Nen Amagat, que pretén convidar a descobrir els secrets i racons de la comarca. El film és una proposta de l’agència Snoop i s’emmarca en una campanya de promoció turística de TurismeVallès, Consell Comarcal del Vallès Oriental, que vol donar a conèixer el territori d’una altra manera, mitjançant el cinema. Així es pretén comunicar millor que amb un vídeo convencional la idea que al Vallès Oriental passen coses meravelloses i que val la pena acostar-s’hi. És el cas de la Juna, protagonista del curt, que és de ciutat i viu una història fantàstica quan va al Vallès Oriental amb la seva família.

 • 4 de maig de 2016 Avanç Atur Registrat Abril 2016 Vallès Oriental La taxa d'atur registral es situa per sota del 15%

  Durant el passat mes d’abril el Vallès Oriental va registrar un total de 27.660 persones desocupades apuntades a les Oficines de Treball, 562 persones menys respecte el mes anterior. El decreixement intermensual és del -1,99%, inferior al registrat al conjunt de Catalunya. La taxa d’atur registrada (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa en el 14,83%. La taxa d’atur registral no se situava per sota del 15% des del mes de gener de 2009.

 • 3 de maig de 2016 Subvenció per al foment de les actuacions de les agrupacions de defensa forestal (ADF)
Last update 27.03.2017 | 11:04

RSS Noticies

  You can also keep abreast of what goes through our RSS feeds
 • Noticies