El proper dimecres 29 de novembre es presenta l'estudi "Estat de la Formació Professional al Vallès Oriental"

Dimecres, 22 de novembre de 2017 a les 17:08

Dimecres 29 de novembre la Taula del Vallès Oriental Avança presenta l’estudi de l’Estat de la Formació Professional al Vallès Oriental. Aquest acte es realitzarà a les 18:00h a l’IES Lauro de Les Franqueses del Vallès. L’Objectiu principal de l’estudi és conèixer la realitat comarcal dels estudis de formació professional inicial, així com conèixer el perfil de l’alumnat, la relació entre l’oferta i la demanda, la mobilitat de l’alumnat resident i la inserció laboral d’aquests ensenyaments professionals.

Aquest estudi s’ha realitzat en el marc del Grup de Treball de Formació de la Taula Vallès Oriental Avança, coordinat pels principals sindicats de la comarca UGT i CCOO, i amb la participació d’ajuntaments, l’equip tècnic de l’Observatori-Centre d’Estudis del Vallès Oriental i de les patronals UEI i PIMEC.


En el seu document Fundacional, la Taula del Vallès Oriental Avança defineix cinc línies estratègiques inicials. Una d’aquestes línies és la formació a la comarca amb la finalitat que s’estableixi el mapa formatiu vallesà, detecti mancances i trobi les solucions adients a la millora de la formació comarcal.

Darrera actualització: 22.11.2017 | 17:12