Els professionals de Joventut de la comarca es reuneixen al Gra

Divendres, 22 de febrer de 2019 a les 00:00

El Plenari tècnic de Joventut ha servit per compartir inquietuds, experiències i propostes per millorar els serveis.

La Jornada s'ha iniciat amb una benvinguda i una roda de presentació dels assistents.

Posteriorment s'ha presentat un seguit d'informacions, entre les que destaca la presentació dels Referents d'Ocupació Juvenil, l'actualització de la base de dades, les posada en comú de xarxes socials i webs pròpies del Servei Comarcal de Joventut.

Aleshores els tècnics assistents han realitzat una dinàmica participativa sobre la realitat juvenil de la comarca que ha consistit escriure en 4 murals distribuïts per l’espai problemàtiques/necessitats detectades als municipis vinculades amb 4 grans temàtiques juvenils com són:

  • L'Educació i la formació
  • L'Ocupació
  • La Participació
  • El treball en xarxa (professionals)

Seguidament els professionals s'han dividit en 4 grups, segons les temàtiques anterior per analitzar les causes i les conseqüències de la problemàtica més rellevant mitjançant l’eina d’anàlisi “l’arbre dels problemes”.

Aleshores s'ha habilitat un espai de reflexió per posar en comú la feina feta a la dinàmica i debatre a partir de valoracions, aportacions i les actuacions que es fan des de cada municipi per donar resposta a les problemàtiques detectades. Aquest debat a permès extreure'n conclusions per donar una millor resposta davant aquestes situacions abans d'acomiadar el plenari.

Darrera actualització: 22.02.2019 | 15:43

Imatges

Plenari2 Plenari