La 2a comissió sectorial del Pla Estratègic reuneix agents públics i privats per definir els reptes que té la comarca envers les infraestructures, els serveis de mobilitat i sobre les activitats de transport i la logística.

Dijous, 25 de gener de 2018 a les 14:45

Ahir a la Masia Can Carrancà de Martorelles es va celebrar la 2a Comissió sectorial per a la redacció de la diagnosi territorial del futur Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic Local i l’Ocupació del Vallès Oriental. Aquesta segona Comissió tractava l’àmbit d’Infraestructures i serveis de mobilitat, activitats de transport i logística, i tenia com a objectiu la definició dels principals reptes de la comarca en aquesta matèria.

Una vintena d’agents públics i privats relacionats amb el desenvolupament econòmic i l’ocupació al Vallès Oriental van participar per tal de poder debatre, identificar i consensuar els principals problemes de la mobilitat de les persones, transport de mercaderies i l’ocupació i la formació pel treball d’aquests sectors.

En els propers dies publicarem els resultats de la Comissió de Treball al nostre portal web.

La següent comissió sectorial se celebrarà el proper dimecres 31 de gener a la Fundació Sanitària Mollet de Mollet del Vallès i tractarà temes de Salut, serveis a les persones i entorn TIC.

 

En el marc de la Taula de concertació territorial Vallès Oriental Avança la comarca ha iniciat, amb l'ajuda i el cofinançament de la Diputació de Barcelona i del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Programa Estratègia Vallès Oriental Avança. La seva finalitat és la redacció del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic Local i l'Ocupació del Vallès Oriental 2018-2025.

 

Trobada de seguiment del Grup de Treball de Polígons

Un cop acabada aquesta comissió es va celebrar la trobada del Grup de Treball de Polígons d’activitat econòmica (PAE), el qual forma part de la comissió tècnica de la Taula per al Desenvolupament Econòmic i l’Ocupació del Vallès Oriental (TVOA). Aquest grup de treball porta un any de recorregut, en el que ha impulsat l’elaboració del cens d’empreses, naus i solars a nivell comarcal.


L’objectiu de la trobada era explicar l’estat del Cens dels PAE i definir properes actuacions del Grup de Treball. D’aquesta reunió van sorgir noves propostes a abordar, centrades principalment en promoure accions conjuntes a nivell comarcal. Les propostes van encaminades en la creació d’un portal web per posar a disposició de la ciutadania d’informació relativa als PAE i alhora fomentar la promoció d’aquests espais.

Darrera actualització: 30.01.2018 | 18:43