La Xarxa LismiVO recull la Placa al treball President Macià 2018 al Palau de la Generalitat

Dimarts, 18 de desembre de 2018 a les 19:00

Representrants del Consell Comarcal, impulor de la Xarxa LismiVO, van recollir al Palau de la Generalitat el guardó, que reconeix la Responsabilitat Social Empresarial dins el món del treball, en un acte presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani.

Des del Consell Comarcal ens sentim plenament orgullosos que la tasca realitzada per aquesta plataforma i pel fet que hagi estat reconeguda amb aquest guardó, essent un cas únic i el primer al territori català en impulsar la inserció laboral de les persones amb capacitats diferents de la comarca del Vallès Oriental.

La Xarxa LismiVO va néixer fa una dècada, l’any 2008, i és fruit d’un treball iniciat amb la Comissió per la Inserció Laboral de Persones amb Discapacitat l’any 2004. Va ser aleshores quan el Consell Comarcal del Vallès Oriental  i el Pacte Territorial per l’Ocupació del Vallès Oriental es van marcar com una de les línies prioritàries potenciar la integració laboral dels col·lectius en risc d’exclusió social i, en especial, de les persones en situació de discapacitat.

L’any 2010 es va constituir la Taula Territorial - Xarxa LismiVO on, a part de les entitats especialitzades, es van incorporar els sindicats, les oficines de Treball de la Generalitat, els serveis locals d’ocupació dels ajuntaments i les associacions d’empresaris. L’any 2016 es van crear els Premis LismiVO, uns guardons anuals que premien les empreses de la comarca que compleixen amb la Llei i creen llocs de treball per a persones amb capacitats diverses.

Actualment la Taula Territorial-Xarxa LismiVO està formada per la Diputació de Barcelona i tots els agents de la comarca implicats en la inserció laboral de les persones amb discapacitat, que són les següents:

Entitats:

APINDEP

APADIS

Castell de Sant Foix

Centre Sírius

Centre Mordered

Escola Pia de Granollers

Inserta Empleo

   

Centres Especials de Treball:

Baix Montseny

RAL

Viver de Bell-lloc

Grupdem

Xavier Quincoces

Taller Alborada

Resultat d'imatges de emiser valles

Emiser Vallès

TEB Verd

 

Serveis:

OTL Granollers

OTL Mollet

Servei Pre-laboral

Oficines de Treball de la Generalitat:

Serveis Locals d’Ocupació d'Ajuntaments:

Cardedeu

Les Franqueses del Vallès

Granollers

Santa Maria de Palautordera

Sindicats:

UGT

CCOO

Associació d’Empresaris:

Fundació PIMEC

Darrera actualització: 19.12.2018 | 12:32