Participa a la jornada: SPEED NETWORKING. Coneix empreses amb qui fer negoci, en sols 4 hores!!

Dijous, 8 de març de 2018 a les 00:00

El Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona organitza una jornada "Speed Networking. Coneix empreses amb qui fer negoci, en sols 4 hores!!. Aquesta acció va dirigida a petites empreses artesanes del sector agroalimentari  que vulguin millorar la presentació dels seus productes o serveis de forma breu i efectiva

El Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona organitza una jornada "Speed Networking. Coneix empreses amb qui fer negoci, en sols 4 hores!!. Aquesta acció va dirigida a petites empreses artesanes del sector agroalimentari  que vulguin millorar la presentació dels seus productes o serveis de forma breu i efectivais.

La jornada es farà:

Data:          Dimarts 20 de març  de 2018

Duració:      4 hores  i l’horari serà de  17 a 21 hores

Lloc:            Can Ribas – Centre de Recursos Agraris a Les Franqueses del Vallès.   Com arribar

Preu:           Gratuït per a petites empreses i emprenedors del secto agroalimentari

 

Aquesta jornada serà impartida per Josep Alberti i Pradera. Des de 2003, professor estratègia d’empresa, Marketing digital i comerç internacional. Ha realitzat cursos de formació a diferents universitats (UAB, UdG, FUB. Col·laborador de la UOC  i l’Aula de Formació Continua de l’UVIC.

La jornada va dirigida a productors artesans interessats en  com donar-se  conèixer a possibles clients en 5 minuts. L’objectiu és dotar d’eines, coneixements i habilitats per saber com presentar-se de manera curta i eficient i per conèixer el 100% dels participants en una dinàmica de networking o a fires.

 

Informació i inscripcions:

Carme Garrido garridolc@vallesoriental.cat

Marta Cañas productesterra@valleoriental.cat

Tel.  93 860 0702

 

 

 

 Inscripció online:   Formulari d'inscripció

 Les places són  limitades i es farà la reserva per ordre d’inscripció

PROGRAMA DEL CURS:

  •  Pràctica per a una correcte presentació de l’empresa (elevetor pitch) i per a un millor aprofitament de la posterior dinàmica aprofitament de les presentacions  breus (a  networkins o fires professionals) i en especials del post-networking o contacte es a dir, com fer el seguiment.
  • Dinàmica de networking amb breus entrevistes de 3 o 4 minuts de durada, amb metodologia específica per aquestes situacions concretes de difusió
Darrera actualització: 08.03.2018 | 13:10