Plenari tècnic de professionals de joventut del Vallès Oriental

Dimarts, 22 de maig de 2018 a les 00:00

El passat divendres 18 de maig es va celebrar al Xiulet, l’Espai Jove de Santa Maria de Palautordera, el primer plenari tècnic dels professionals de joventut de l’any 2018.

Un cop més, aquesta trobada s’ha convocat des del Servei Comarcal de Joventut amb la voluntat d’oferir un espai de reflexió i intercanvi que ajudi a parlar de les accions que s’estan duent a terme a la comarca en l’àmbit de Joventut. Aquests plenaris volen ser un pilar i un reforç del treball tècnic que cada professional de joventut realitza al seu municipi i suposen un moment d’intercanvi i generació de coneixement molt important.

Per tal de propiciar aquest coneixement compartit i conèixer també com es treballa en altres espais, primer de tot es va dur a terme una presentació entre els assistents i una visita a l’equipament juvenil, des del qual també es duen a terme diverses activitats de caire lúdic, cultural i assessorament presencial, amb l’objectiu d’arribar als joves.

Bona part del plenari també s’ha dedicat, per una banda, a fer el seguiment dels serveis d’abast comarcal de l’Oficina Jove del Vallès Oriental, centrant-nos en el Servei de Mobilitat Internacional, la Taula de Salut Jove, el Servei d’Orientació Laboral i el programa de Garantia Juvenil. També s’han donat informacions diverses relatives a les previsions relatives a les futures subvencions en l’àmbit de joventut així com la proposta de formacions d’interès per als tècnics.

Finalment, la darrera part del plenari també va servir per treballar conjuntament els continguts i propostes per millorar la plana web del vallesjove.cat, espai web que pretén ser un espai d’intercanvi i relació entre professionals així com una web d’accés fàcil per a la població jove de la comarca, on puguin trobar la principal informació sobre les polítiques de joventut que es duen a terme al nostre territori, agenda d’interès així com les notícies i les propostes d’interès que es generen des de l’Oficina Jove del Vallès Oriental.

Darrera actualització: 22.05.2018 | 18:01