Taller de Creació de producte cicloturístic

Dilluns, 28 de maig de 2018 a les 00:00

El servei de Turisme del Consell Comarcal, amb el suport de Diputació de Barcelona i  Cambra de Comerç, ha organitzat un taller sobre Creació de producte cicloturístic, que tindrà lloc demà dimarts 29 de maig, amb horari de tarda, a la masia Can Ribas de les Franqueses del Vallès. Aquesta oferta formativa està adreçada a empreses i entitats del sector turístic, que estiguin interessades en aquesta línia.

El mercat del cicloturisme està en creixement continu i afavoreix l’increment de l’ús de la bicicleta en els desplaçaments com a mitjà de transport i la pràctica esportiva. El cicloturisme ofereix grans oportunitats de generació de llocs de feina i d’impacte en l’economia local, especialment en aquelles localitats o regions on el turisme és incipient o inexistent.

En aquest taller es descriuen tots aquells aspectes que s’han de tenir en compte a l’hora de dissenyar productes cicloturístics dirigits a posar en valor tots els actius i recursos del territori, fomentar l’ús de la bicicleta com a alternativa per a moure’s i visitar la zona, desestacionalitzar l’activitat turística i incrementar el nombre de visitants a través d’una proposta cicloturística i/o cicloesportiva d’alta qualitat i social, econòmica i mediambientalment sostenible que contribueix a incrementar el nivell de competitivitat dels territoris i la qualitat de vida dels seus habitants.

La consultora que realitzarà el taller és Bikefriendly Consulting, S.L.

Darrera actualització: 28.05.2018 | 13:49