TurismeVallès ha estat present al Saló Internacional de Turisme a Catalunya 2014

Dilluns, 7 d’abril de 2014

L’oferta turística del Vallès Oriental ha estat present al SITC dins la marca Costa Barcelona.

Els dies 4, 5 i 6 d’abril el recinte firal de Montjuïc ha acollit la 23a edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC), una de les cites ineludibles pels aficionats als viatges. Un any més, totes les institucions turístiques catalanes han presentat la seva oferta turística sota el paraigües de l'Agència Catalana de Turisme.


La comarca del Vallès Oriental ha participat amb un mostrador propi sota el paraigües de Catalunya i dins la marca Costa Barcelona. Els visitants a la fira han trobat, al llarg dels tres dies, un ampli ventall d’activitats i propostes de proximitat: excursions guiades als espais naturals, visites culturals, tallers gastronòmics, banys termals, descobertes en família, i activitats de turisme actiu entre d’altres, totes elles al Vallès Oriental.

A més de l'oferta internacional, el SITC ha reunit les millors propostes turístiques que ofereixen les comunitats autònomes en diferents àmbits com: vacances de sol i platja, turisme cultural, turisme rural, propostes gastronòmiques, activitats esportives, turisme termal i de wellness; i turisme de compres, entre d’altres. En aquesta edició s’ha volgut destacar el turisme gastronòmic i s’ha creat la zona " Menja't el món", on s'ha pogut degustar el millor de la gastronomia catalana amb tapes a partir d’un euro.


A més de nombroses activitats d’oci per a tota la família, el certamen ha acollit diferents trobades professionals per analitzar les noves tendències.

 

Darrera actualització: 7.04.2014 | 13:30