TurismeVallès serà present a la B-Travel 2017

Dimarts, 18 d'abril de 2017 a les 14:18

El proper cap de setmana arribar la fira B-Travel 2017, punt de trobada de l’oferta turística dirigida al públic de proximitat.

Un any més, TurismeVallès serà present a la Fira B-Travel, que enguany es celebrarà el divendres dia 21, dissabte dia 22 i diumenge dia 23 d’abril en el recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona.

Totes les destinacions catalanes seran presents dins de l’estant de l’Agència Catalana de Turisme, que estarà dividit en les diferents marques territorials. TurismeVallès serà present sota la marca Costa Barcelona.

La fira B-Travel reunirà una completa oferta d'experiències viatgeres que presentaran les destinacions nacionals i internacionals, des de propostes d'aventura i esport a escapades de turisme eno-gastronòmic, familiar i cultural, entre d'altres. L’edició d’aquest any celebra els seus 25 anys de trajectòria i coincideix amb la festivitat de Sant Jordi.

Enguany les propostes turístiques s’estructuren en cinc grans eixos temàtics:

a) B-Happy, amb propostes per les persones que volen compartir experiències de benestar en companyia (slow travel, escapades romàntiques, viatges en família i amb amics, destinacions de wellness).

b) B-Special, l’oferta dirigida als visitants que persegueixen vivències úniques i exclusives (local love, shopping o experiències de luxe).

c) B-Culture, per als entusiastes de l’art, la història i la cultura (destinacions de turisme cultural, religiós, cinematogràfic, etc).

d) B-Adventure, amb l’esport, la natura i l’aventura com a protagonistes (càmping, turisme rural, viatges amb mascotes, destinacions nàutiques, etc).

e) B-Delicious, per les persones que estan interessades en l’eno-gastronomia.

Més informació

Darrera actualització: 18.04.2017 | 14:26