Consum

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, a través d’un conveni signat amb l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya i el suport de la Diputació de Barcelona, té l’encàrrec de gestió per a la realització d’actuacions definides en matèria de consum a la comarca que comprèn l’atenció dels ciutadans i ciutadanes domiciliats en els diversos municipis del Vallès Oriental. 

L’Àrea de Consum del Consell Comarcal té com a missió garantir els drets de les persones com a usuàries de serveis i consumidores de béns i productes.

És amb aquest objectiu que s’ha creat l’Oficina Comarcal d’Informació a les persones consumidores (l’OCIC) que és un servei públic i gratuït.

 

Notícies

 • 12 de març de 2018 Servei assessorament per clàusules terra i altres clàusules abusives relacionades amb els préstecs i /o crèdits hipotecaris.

  El Consell Comarcal, en col·laboració amb el Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona i el col·legi d’advocats de Granollers prorroguen el conveni per al Servei d’assessorament per clàusules terra i altres clàusules abusives relacionades amb els préstecs i /o crèdits hipotecaris.

 • 16 de febrer de 2018 Avisos Consum

  Modificació de les tarifes per part de les operadores de telecomunicacions

   

  Les persones consumidores afectades per la  pujada de preus prevista per les principals operadores de telecomunicacions , justificada per una  millora de les prestacions o la inclusió de serveis nous , i que afecta especialment les tarifes dels paquets que inclouen mòbil, telèfon fix, internet i televisió, podem informar-se dels seus drets al web de l'Agència Catalana del Consum

 • 3 de novembre de 2017 Avís als usuaris de la companyia aèria Monarch Airlines

  Situació actual de la companyia:
  La informació que facilita el Centre Europeu del Consumidor del Regne Unit és la següent:
  Oficialment, Monarch Airlines ha cessat la seva activitat i totes les seves operacions han finalitzat el dia 2 d'octubre de 2017 i, per tant, a partir d'aquesta data s'han cancel·lat tots els vols.

Darrera actualització: 22.12.2016 | 02:55