Joventut i Esports

El Consell Comarcal, com a administració de segon nivell, dóna suport als municipis per a que desenvolupin les seves polítiques de joventut mitjançant les accions següents:

 • El Pla Comarcal de Joventut 2009-2012 que recull els principals objectius, programes i projectes fruit de les demandes, necessitats i prioritats dels municipis de la comarca. També contribueix a definir, coordinar i impulsar les polítiques de joventut dels municipis, alhora que proporciona una visió global de la comarca.
 • El Pla d'actuació comarcal de Joventut 2012 que concreta les actuacions que es duran a terme l’any 2012 a la comarca, d’acord amb el Pla Comarcal de Joventut 2009-2012.

- Memòria d'avaluació del Pla d'Actuació Comarcal 2012

- Annexes a la memòria d'avaluació del Pla d'Actuació Comarcal 2012

 • El conveni amb la Direcció General de Joventut que té per objecte establir les línies de col·laboració i cooperació mútua per garantir el funcionament del Servei Comarcal de Joventut i faculta el Consell Comarcal per fer el seguiment de les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys, i fa efectiva a favor del Consell Comarcal la delegació de les facultats executives en matèria d’instal·lacions juvenils, competència de la Generalitat.
 • El conveni de l’Oficina Jove del Vallès Oriental que té per objecte establir les línies de col·laboració i cooperació mútua entre la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Benestar Social i Família, l’Ajuntament de Granollers i el Consell Comarcal del Vallès Oriental per a gestionar una Oficina Jove com a equipament únic destinat a acollir els serveis d’emancipació oferts als joves de la comarca.

Notícies

 • 22 de febrer de 2018 Fira Guia’t 2018

  Els dies 20, 21 i 22 de març es celebrarà a la Nau Dents de Serra de l’espai firal de Roca Umbert (Granollers) la novena edició de la Fira Guia’t.

 • 15 de desembre de 2017 Plenari tècnic de professionals de Joventut del Vallès Oriental Plenari tècnic 12_12_17

  El dimarts 12 de desembre es va celebrar a la Masoveria – Espai Jove de Llinars del Vallès, el segon plenari tècnic de professionals de Joventut del Vallès Oriental de l’any 2017.

 • 25 d'octubre de 2017 VII Jornada de la Taula de Salut Jove del Vallès Oriental Jornada salut 2017

  El divendres 20 d’octubre es va dur a terme, al Centre Cultural Montbarri de Montornès del Vallès, la jornada titulada #Postureigmàxim: Imatge, cos i trastorns alimentaris: només joves?, a la qual van assistir una seixantena de professionals que treballen amb joves, des de les àrees de Joventut o altres àmbits (Benestar Social, Educació, Programes de drogues i prevenció de la salut...). La benvinguda va anar a càrrec de la regidora de l’Àrea de Ciutadania, Helena Ollé i del president del Consell Comarcal David Ricart.

Darrera actualització: 18.07.2013 | 02:36