Plenari tècnic de professionals de Joventut del Vallès Oriental

Divendres, 15 de desembre de 2017

El dimarts 12 de desembre es va celebrar a la Masoveria – Espai Jove de Llinars del Vallès, el segon plenari tècnic de professionals de Joventut del Vallès Oriental de l’any 2017.

Aquestes trobades periòdiques es convoquen per part del Servei Comarcal de Joventut amb la voluntat d’oferir un espai de reflexió i intercanvi que ajudi a parlar de les accions que s’estan duent a terme a la comarca en l’àmbit de Joventut. Aquests plenaris volen ser un pilar i un reforç del treball tècnic que cada professional de joventut realitza al seu municipi i suposen un moment d’intercanvi i generació de coneixement molt important.

Per tal de propiciar aquest coneixement compartit, es va iniciar la trobada amb una dinàmica de presentació en la que els participants van poder ubicar en un mapa de la comarca aspectes positius i negatius dels seus serveis i realitats juvenils concretes. Aprofitant aquesta dinàmica, els professionals de Joventut de Llinars del Vallès ens van explicar les activitats que es duen a terme a la Masoveria, els horaris d’obertura, el perfil dels joves assistents, etc.

La segona part del plenari s’ha dedicat, per una banda, a fer el seguiment dels serveis d’abast comarcal de l’Oficina Jove del Vallès Oriental, centrant-nos en el Servei de Mobilitat Internacional, la Taula de Salut Jove, el Servei d’Orientació Laboral i el programa de Garantia Juvenil. Per últim, la tècnica de la Direcció General de Joventut va aprofitar la trobada per donar informacions sobre els criteris d’atribució i el procediment de justificació de les subvencions del Contracte Programa.

En definitiva, el plenari va servir per generar un espai d’intercanvi on els professionals de Joventut van poder generar coneixement compartit, així com per conèixer l’estat de les accions que es duen a terme a nivell comarcal i que han de servir de suport al treball que es fa als municipis.

Darrera actualització: 15.12.2017 | 10:51