Fira Guia't

Del 9 al 11 d'abril de 2019 a les 00.00 h

La Fira Guia’t  és una fira d’orientació acadèmica, en la qual es vol mostrar i donar a conèixer la formació professionalitzadora que els joves poden trobar al a comarca o a l’entorn proper. Està adreçada, especialment, a aquells joves estudiants de 4t d’ESO, amb un enfocament especial envers aquells que no acrediten i/o abandonen els estudis i també aquells que no tenen clar quin itinerari formatiu seguir un cop superada l’ESO.

La Fira vol ser, i d’aquí el seu títol de “Guia’t” un espai d’orientació i assessorament adreçat essencialment als joves, tot i que cada cop està més clar que les transicions educació-treball-educació cada cop van implicant col·lectius de població més diversos i per tant, a nivell organitzatiu també s’han anat buscant les estratègies per poder oferir recursos formatius adreçats a persones de més edat, famílies, etc...

En l'edició d'enguany es vol posar el focus en una mirada inclusiva, i amb un enfocament especial en temes de gènere. Volem que la Fira i les activitats paral·leles que s'hi duguin a terme siguin un exemple de treball en aquesta direcció i esdevinguin espais lliures de sexisme, LGTBI+fòbia, racisme o qualsevol actitud discriminatòria, on totes les persones han de ser tractades sense distinció i des del respecte.

I enguany, també com a novetat, incorporem una segona mostra vinculada a la indústria 4.0, amb la voluntat de reforçar el coneixement de cap a on van les necessitats i el treball que es fa des de les empreses i com, a través de la formació professionals les persones poden formar-se i treballar en aquesta indústria. 

Quin cost té:

Gratuïta

Darrera actualització: 06.02.2019 | 14:15