Presentació de la campanya de Col·lectiu Solar al Vallès Oriental

Dimarts, 23 d'octubre de 2018 a les 00:00

Els promotors de Col·lectiu Solar han presentat al Consell Comarcal la campanya destinada al Vallès Oriental per a la instal·lació d’instal·lacions solars residencials d’autoconsum.

Col·lectiu Solar es defineix com una associació lliure de propietaris d'habitatges amb l'objectiu d'abaratir col·lectivament el cost de l'energia solar per al nostre benefici individual. Per això promou compres col·lectives d’equips solars i en facilita, si es vol, la seva instal·lació. Així per exemple, el cost estimat de la instal·lació mínima, de 1.650 W és de  1.912 €, i el cost d’instal·lació, de 847 €. Col·lectiu Solar estima que aquestes inversions es poden amortitzar en un període d’entre 3 i 6 anys, tot i que en garanteix el funcionament amb una eficiència del 80% a 25 anys. Així mateix, Col·lectiu Solar ofereix la possibilitat de finançar la inversió amb quotes ajustades a l’estalvi obtingut.

Actualment, Col·lectiu Solar ja ha realitzat sessions informatives a diversos municipis del Vallès Oriental i en aquests moments ja compta amb 83 sol·licituds de persones interessades. Properament té previst dur a terme més sessions amb l’objectiu d’arribar a 300 sol·licituds abans de finals d’any i poder obtenir d’aquesta manera un estalvi del 40% en el preu de compra de les instal·lacions solars.

Les properes sessions previstes per Col·lectiu Solar al Vallès Oriental es poden consultar a través del seu web: https://www.collectiu-solar.cat/ca/inici

Darrera actualització: 23.10.2018 | 12:19