Els agents públics i privats validen i debaten sobre els reptes i oportunitats que té la comarca en l’àmbit del desenvolupament local i l'ocupació

Dijous, 10 de maig de 2018 a les 00:00

Aquest matí s’ha celebrat la jornada “Reptes i elements crítics per al desenvolupament econòmic i per a l’ocupació al Vallès Oriental” a Can Ribas – Centre de Recursos Agraris de Les Franqueses del Vallès.

La jornada ha comptat amb la participació de més de 50 persones, representants de diversos ajuntaments, patronals, sindicats (UGT i CCOO), empreses, centres de formació i el Consell Comarcal del Vallès Oriental. La seva participació ha permès validar i debatre sobre els reptes i oportunitats que té la comarca en l’àmbit del desenvolupament local i l’ocupació a partir dels elements apuntats en les diferents comissions i grups de treball realitzats els darrers mesos.

Aquesta sessió és d’una importància cabdal pel territori,  ja que posa punt final al procés de redacció de la diagnosi estratègica. Aquest serà el document que defineix els reptes i oportunitats de la nostra comarca en l'àmbit de l'ocupació i el desenvolupament local. En una segona fase per l’elaboració del Pla Estratègic, aquests reptes i oportunitats identificats conjuntament entre els agents socioeconòmics de la comarca ens permetran definir les estratègies de futur.

La culminació d’aquest procés de diagnosi ha representat la participació de més de 150 persones, i de gairebé 100 organitzacions diferents que s'han implicat directament en la seva elaboració a través de les comissions sectorials i el grup de treball d’experts.

Durant el mes de juny es realitzarà una sessió de retorn on es presentarà la diagnosi i s’explicarà la segona fase que ha de finalitzar amb la redacció del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic Local i l’Ocupació del Vallès Oriental 2018-2025.

Darrera actualització: 10.05.2018 | 13:43