III Jornada de networking empresarial Empreses de la Xarxa Productes de la Terra, restaurants i botigues especialitzades

Dimarts, 13 de març de 2018

El Consell Comarcal del Vallès Oriental amb la col·laboració de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, organitzar les III Jornades de Networking empresarial: “Enxarxa’t. Sessió de networking entre empreses  de productes alimentaris locals i de qualitat i restaurants i/o comerços del territori”

Data: dilluns 9 d’abril de 2018

Horari: 17:00h a 21:00h
Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica – Santa Eulàlia de Ronçana

Com arribar al  Centre Cívic La Fàbrica

 

Objectiu principal de la jornada: 

Facilitar el contacte directe i generar noves oportunitats de negoci entre els productors artesans que formen part de la Xarxa al Vallès Oriental i restaurants i comerços  amb interès pels productes alimentaris de proximitat i qualitat. Es preveu la participació de 15 comerços i 15 empreses.

 

 

 Programa de la jornada

Programa de la jornada
17.00h – 17.10h – Benvinguda
17.10h – 17.45h – Col·loqui entre una empresa de la Xarxa i un comerç
17.45h – 17.50h – Funcionament del networking
17.50h – 18.10h – Pausa i cafè
18.45h – 19.45h – Sessió de networking

Condicions de participació

  • Inscripció gratuïta
  • Requisit indispensable: formar part del Cens de la Xarxa Productes de la Terra
  • Places limitades (màxim 15 empreses de la Xarxa i 17 comerços o restaurants )
  • Es prioritzarà l’ordre d’inscripció.

Informació i inscripcions

IMPORTANT: podeu confirmar la vostra assistència emplenant aquest  Formulari:

Si ets un restaurnant  i botiga - https://docs.google.com/forms/d/1xcp3phPyY0cyZQXrmW09Q5Gv-EFh6dXU-8-DHw-GEMI/edit

Si ets un productor   https://docs.google.com/forms/d/1MMdeGqX_8qygxu8owc4EspUbImKR0AI1xssHSzr2XEc/edit

La data límit d’inscripció és el 5 d’abril.

Després del tancament de les inscripcions, rebreu una confirmació electrònica de la vostra participació.

Cal recordar que les places són limitades.

 

Darrera actualització: 14.03.2018 | 08:48