Turisme

TurismeVallès - www.turismevalles.com

Des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal es treballa per desenvolupar polítiques integrades, que permetin fomentar el turisme com a sector econòmic rellevant a la comarca.

FUNCIONS:

• Fomentar la professionalització i la formació en el sector turístic, tant públic com privat.
• Millorar la qualitat dels establiments turístics.
• Potenciar la creació i l’enfortiment dels productes, les empreses i les activitats turístiques.
• Promocionar el turisme a la comarca potenciant, sobretot, la comercialització del producte turístic.
• Comunicar i difondre de manera efectiva els diferents productes turístics del Vallès Oriental.

Imatges

costa barcelona

Notícies

 • 3 de desembre de 2018 PassMuseum, la clau per gaudir cinc experiències d’art i gastronomia PassMuseum

  PassMuseum, un passaport per visitar els museus del Vallès Oriental, que ens obre les portes a noves aventures. Una peça única, atractiva, assequible, interactiva, lúdica i educativa que estimularà els vostres sentits.

  Avui, dilluns dia 3 de desembre, al Museu Abelló de Mollet del Vallès, s’ha presentat el PassMuseum, un passaport que t’obrirà les portes del món de la cultura a través de cinc museus; un àlbum amb el qual es podrà col·leccionar les obres d’art més destacades i, sobretot, una eina que permetrà gaudir de cinc experiències d’art i gastronomia per només 25 € cada una i obtenir un regal especial.

 • 7 de novembre de 2018 Trobada de la xarxa PIT al Vallès Oriental Arborètum Sta. M Palautordera

  Els membres de la Xarxa de Punts d’Informació Turística (PIT) del Vallès Oriental es van trobar el dilluns 5 de novembre, a Santa Maria de Palautordera per conèixer in situ i de mà del tècnic de turisme de l’Ajuntament, Xavier Muntasell, alguns dels projectes i recursos turístics d’aquest municipi com són la ruta de la Tourdera, els resultats del georadar del subsòl de l’església que han fet recentment o el parc de l’Arborètum.

 • 3 d'octubre de 2018 Formació sector Turisme

  Dilluns 8 i dilluns 15 d'octubre, de 9h a 14 hores, a Can Ribas de les Franqueses del Vallès, es farà un taller de formació de 10 hores adreçat específicament a empreses del sector turístic sobre COM CAPTAR MÉS CLIENTS A TRAVÉS DEL NETWORKING I LA COOPERACIÓ .

   

   

Darrera actualització: 13.12.2013 | 14:30