|
 

Turisme

Turisme

Des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal es treballa per desenvolupar polítiques integrades, que permetin fomentar el turisme com a sector econòmic rellevant a la comarca.

FUNCIONS:

• Fomentar la professionalització i la formació en el sector turístic, tant públic com privat.
• Millorar la qualitat dels establiments turístics.
• Potenciar la creació i l’enfortiment dels productes, les empreses i les activitats turístiques.
• Promocionar el turisme a la comarca potenciant, sobretot, la comercialització del producte turístic.
• Comunicar i difondre de manera efectiva els diferents productes turístics del Vallès Oriental.

Noticies

14.06.2017 32 empreses del Vallès Oriental s'han adherit al projecte del compromís per a la sostenibilitat en destinacions biosphere 2017 2a sessió de formació

Coincidint amb l’any internacional de la sostenibilitat, aquest projecte de suport al sector turístic i del què el Consell Comarcal n’és l’ens gestor, ha arrencat amb 32 empreses i entitats del Vallès Oriental disposades a treballar en la millora d’aspectes com el creixement econòmic i sostenible, la inclusió social i l’ocupació, l’ús eficient dels recursos i la protecció ambiental, els valors culturals, la diversitat i el patrimoni, la seguretat del client i la satisfacció i fidelització. Durant aquest mes les empreses i entitats han rebut les sessions de formació que preveu el projecte.

02.06.2017 TurismeVallès present en el Mercat d'Escapades 2017 TurismeVallès al Mercat d'Escapades 2017

Enguany TurismeVallès ha estat present dins la zona temàtica d’Actiu i Natura del Mercat d’Escapades .

Durant els tres dies que ha durat l’acció, TurismeVallès ha promocionat tota l’oferta turística del Vallès Oriental. Enguany les empreses que han participat directament al Mercat d’Escapades han estat: Aira Natura (www.airanatura.com); Apren Serveis Ambientals (https://aprenserveisambientals.wordpress.com); BTT Discovery (www.bttdiscovery.com) i Hotel Granollers (www.hotelgranollers.com).

Mercat d’Escapades és una acció de promoció organitzada per l’Agència Catalana de Turisme. Aquest any ha arribat a la seva tercera edició amb èxit d’acollida i propostes noves per dinamitzar l’espai expositiu. Durant divendres, dissabte i diumenge els ciutadans i els visitants que passejaven pel Passeig Lluís Companys de Barcelona han trobat diferents ofertes d’escapades turístiques per tot Catalunya.

Més notícies