TurismeVallès va ser present a la B-Travel 2018

Dijous, 3 de maig de 2018

Un any més, amb la primavera ha arribat la fira B-Travel 2018, punt de trobada de l’oferta turística dirigida al públic de proximitat.

TurismeVallès va ser present, sota la marca Costa Barcelona, a la Fira B-Travel. 

Enguany es va celebrar el divendres dia 20, dissabte dia 21 i diumenge dia 22 d’abril en el recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona. Totes les destinacions catalanes van ser presents dins de l’estant de Catalunya, que estava dividit en les diferents marques territorials.

La fira B-Travel és un punt de trobada dirigit al públic de proximitat amb expositors locals, nacionals i internacionals, on el visitant pot trobar propostes eno-gastronòmiques, d’aventura, d’esports, culturals, escapades en família i activitats de benestar, entre d’altres. 

L’oferta de B-Travel s’estructura en cinc eixos temàtics:
1)    B-Happy, amb propostes per als que volen compartir experiències de benestar en companyia (slow travel, escapades romàntiques, viatges en família i amb amics, destinacions de wellness).
2)    B-Special, oferta dirigida als visitants que persegueixen vivències úniques ( local love, shopping o experiències de luxe).
3)    B-Culture, per als entusiastes de l’art, la història i la cultura ( destinacions de turisme cultural, religiós, cinematogràfic, etc )
4)    B-Adventure, amb l’esport, la natura i l’aventura com a protagonistes ( càmping, turisme rural, viatges amb mascotes, destinacions nàutiques, etc.)
5)    B-Delicious, per als interessats en l’eno-gastronomia.

Darrera actualització: 3.05.2018 | 10:19