Ensenyament

L’Àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal té delegada la competència del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en transport i menjador escolar.

Notícies

 • 27 de febrer de 2018 SUSPENSIÓ TRANSPORT ESCOLAR I ADAPTAT DEMÀ 28 DE FEBRER

  Us comuniquem que Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT té activada  la fase d’ALERTA DEL PLA NEUCAT.

  La previsió és que avui dimarts a la tarda arribarà un segon front més intens que s’allargarà fins al matí de dimecres i es preveu que al litoral podrà nevar i puntualment deixar gruixos d'entre 0 i 2 cm a punts del litoral i entre 2 i 15cm a la resta. A zones elevades del prelitoral i de la depressió Central es podran arribar a superar els 15 cm.

  Tenint en compte aquestes  previsions i davant de la possibilitat que hi hagi incidències en la mobilitat i en l’estat del trànsit que eventualment poden afectar a la seguretat i el benestar dels usuaris del servei de transport escolar i el servei de transport adaptat, se suspenen els serveis esmentats per a tota la jornada de demà 28 de febrer.

 • 7 de febrer de 2018 COMUNICACIÓ PREALERTA CECAT

  Informem que el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT, ha emès el  comunicat de situació de Prealerta del Neucat que  adjuntem i on es poden consultar les actuacions, recomanacions i consells de com actuar.

 • 30 de novembre de 2017 Es presenta l'estudi "Estat de la Formació Professional al Vallès Oriental". Imatge de la presentació de l'estudi sobre l'Estat de la FP

  Aquest passat dimecres 29 de novembre es va presentar l’estudi sobre Estat de la Formació Professional al Vallès Oriental del curs 2015/2016. Concretament, aquest informe exposa la realitat comarcal sobre els estudis de formació professional inicial, com també la inserció laboral que se’n deriva, a més de conèixer l’oferta i la demanda d’aquests ensenyaments professionals i la definició del perfil de l’alumnat i la mobilitat per raó d’estudis.

Darrera actualització: 17.07.2013 | 07:19